Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκάρει το σημερινό εξώφυλλο της Espresso για τις προτιμήσεις του

20 Δεκεμβρίου, 20212:48 ΜΜ
More videos

Ο πρώην πανελίστας είχε εμφανιστεί με μπλούζα η οποία ανέγραφε ένα μήνυμα από μανιακό δολοφόνο, κανίβαλο και παιδοφιλο

Δείτε το εξώφυλλο με το μπλουζάκι που τον “πρόδωσε”:

Δίχως τέλος είναι ο σάλος που έχει ξεσπάσει με αφορμή τις αποκαλύψεις για τα πεπραγμένα του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Οι γυναίκες που είχαν σχέση μαζί του στο παρελθόν, πρώην συνεργάτιδες ακόμη και ανήλικες θαυμάστριές του, αποκάλυψαν μία σειρά από αποτρόπαιες πράξεις του πρώην πανελίστα των Ράδιο Αρβύλα.

Ειδικότερα, τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες περί ανάρτησης προσωπικών στιγμών των γυναικών και του ίδιου στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή τους, αλλά και οι αναφορές για ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον γυναικών κορυφώνονται, με ένα ακόμη περιστατικό να έρχεται να «ταράξει τα νερά» ακόμη περισσότερο.

Ειδικότερα, πριν λίγα χρόνια έλαβε χώρα ένα σκηνικό στη Βέροια, σύμφωνα με την ομώνυμη τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα, που είχε γράψει τα εξής:

Πριν λίγες μέρες έγινε στη Βέροια ένα ασυνήθιστο περιστατικό. Συγκεκριμένα παρουσιαστής σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή ήταν σε νυχτερινό, κεντρικό, κλαμπ της Βέροιας, μαζί με συμπαρουσιαστή του στην ίδια εκπομπή, και παρουσίαζαν μουσικό πρόγραμμα.

Ένας από τους θαμώνες της βραδιάς αυτής, επώνυμος γιατρός της Βέροιας, παρατήρησε ότι στο μπλουζάκι του παρουσιαστή υπήρχε ένα μήνυμα το οποίο θεωρείται ανατριχιαστικό. «I like children, they are tasty» έλεγε το μήνυμα και αυτά είναι λόγια του διαβόητου κανίβαλου Albert Fish, και σε μετάφραση σημαίνει «Μου αρέσουν τα παιδιά, είναι νόστιμα».

Ο βεροιώτης γιατρός λοιπόν, που γνώριζε πολύ καλά και το μήνυμα αυτό και τον άνθρωπο που το είπε, ζήτησε δημόσια από τον παρουσιαστή να βγάλει την μπλούζα αυτή και να φορέσει κάτι άλλο, γιατί το μήνυμα είναι τρομακτικό και απεχθές για την κοινωνία. Δυστυχώς όμως ο παρουσιαστής δεν ανταποκρίθηκε στην έκκληση του πολίτη και για τον λόγο αυτό κλήθηκε η αστυνομία, χωρίς τελικά να γίνει τίποτα.

Υ.Γ.: Ο Albert Fich ((19η Μάη 1870 – 16η Ιανουαρίου 1936) ήταν ένας Αμερικανός μανιακός δολοφόνος. Ήταν επίσης γνωστός ως ο γκρι άνθρωπος, ο Λυκάνθρωπος του Wysteria, μανιακός, βιαστής παιδιών και κανίβαλος. Μάλιστα καυχήθηκε ότι έχει αποπλανήσει, είχε σκοτώσει και έφαγε περίπου 100 παιδιά σε ένα χρόνο.»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News