Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Κύμα» οργής στα social media – Κατηγορούν και Κανάκη και «Ράδιο Αρβύλα»

13 Δεκεμβρίου, 202110:14 ΜΜ

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τηλεοπτική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Δευτέρας, 13.12.2021.

Αφορμή ήταν οι καταγγελίες -που μεταφράστηκαν αργότερα και σε δικαστική μάχη- μιας γυναίκας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να ανήρτησε χωρίς την συγκατάθεσή της γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, μετά τον χωρισμό τους.

Ο Αντώνης Κανάκης εμφανίστηκε οργισμένος στο ξεκίνημα της εκπομπής, «αδειάζοντας» τον επί χρόνια συνεργάτη του και μιλώντας για προδοσία, καθώς τον κατηγόρησε για το ότι δεν είχε ενημερώσει την εκπομπή από την αρχή της όλης ιστορίας, ενώ σχετική ανακοίνωση έκανε και ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1.

Ο ίδιος εξέφρασε και την αμέριστη συμπαράσταση των συντελεστών της εκπομπής στην γυναίκα που έκανε την καταγγελία, με την έναρξη της εκπομπής να κάνει τον γύρο του ίντερνετ…

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα -αλλά και ώρες πριν- στα social media επικρατεί ο κακός χαμός. Το hashtag #σταθης_παναγιωτοπουλος είναι πρώτο trend, ενώ ενδεικτικό είναι και το γεγονός πως τα δύο επόμενα είναι τα #radioarvyla και #Κανακη.

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τα σχόλια ξεχειλίζουν από οργή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ αρκετοί επικρίνουν ανοιχτά και την εκπομπή, λέγοντας πως δεν πιστεύουν το αφήγημα πως δεν γνώριζαν τίποτα…

Δείτε μερικές από τις χιλιάδες αναρτήσεις:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News