Στάθης Παναγιωτόπουλος και Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η γνωριμία στην Αλόννησο

20 Δεκεμβρίου, 202112:02 ΜΜ

Συγκλονισμένη είναι και η τοπική κοινωνία στην Αλόννησο μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τις φήμες να φουντώνουν γύρω από τη σχέση που διατηρούσε με τον 32χρονο συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με την εφημερίδα ONtime, γνώριζε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Ο 32χρονος συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών φέρεται να ήταν τακτικός πελάτης στο μαγαζί που διατηρεί ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα στην Αλόννησο.

Μαρτυρίες από το πανέμορφο νησί των Σποράδων, αναφέρουν ότι ο 32χρονος πιλότος και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχαν βρεθεί πολλές φορές στο ίδιο τραπέζι και είχαν μιλήσει για τα επαγγελματικά τους. Δεν αποκλείουν μάλιστα το ενδεχόμενο ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα να είχε ζητήσει (ή και πραγματοποιήσει) βόλτα με το ελικόπτερο για να εντυπωσιάσει κάποια κοπέλα που γνώρισε.

«Μπουμπούκια από τα λίγα και οι δύο» λένε οι ντόπιοι που είδαν το όνομα του νησιού τους να αμαυρώνεται από την δράση ενός δολοφόνου κι ενός παραγωγού πορνογραφικών βίντεο.

Με πληροφορίες από εφημερίδα ONtime

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News