Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣτάθης Παναγιωτόπουλος: Είχε φωτογραφίες και βίντεο από 50 κοπέλες στο laptop του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Είχε φωτογραφίες και βίντεο από 50 κοπέλες στο laptop του

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Ισχυρίζεται, ότι ο παρουσιαστής είχε δικό του κανάλι στο διαδίκτυο, όπου επί 8 χρόνια ανέβαζε βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούσαν εν αγνοία τους νεαρές γυναίκες

Η καταγγέλλουσα λέει χαρακτηριστικά «Μου είχε δείξει στον υπολογιστή του βίντεο και φωτογραφίες από 50 κοπέλες! Αν δεν το είχα ανακαλύψει , θα το είχε κάνει και σε κάποιες άλλες».

«Έναν ολόκληρο μήνα πάλευα να μαζεύω στοιχεία από αυτές τις ιστοσελίδες και να στέλνω e-mail αναφέροντας στα sites ότι έχουν στη διάθεση του κοινού τους παράνομο υλικό για το οποίο ποτέ και σε κανένα δεν έδωσα τη συγκατάθεσή μου. Ακόμα και σήμερα κυκλοφορούν αυτά τα βίντεο και μάλιστα πριν από μια εβδομάδα έστειλα άλλα τρία e-mail σε ιστοσελίδες που ανακάλυψα ότι έχουν προσωπικές μου στιγμές επισημαίνει στο Θέμα η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. και συνεχίζει…

«Στο διαδίκτυο έμπαινα κάθε μέρα και έψαχνα να δω τι ανεβάζει. τον Απρίλιο του 2019 βλέπω ένα τέταρτο βίντεο που με αφορούσε. Έγινε η καταγγελία στην Αστυνομία γιατί ήταν έγκλημα που έγινε εκείνη την ώρα και μπορούσε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του Αυτοφώρου, αλλά εκείνος διέφυγε γιατί εκείνη την ημέρα ήταν στην Αλόννησο και η Αστυνομία εκεί είπε πως δεν ήξερε που διέμενε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και δεν μπορούσε να τον εντοπίσει στις 11 τη νύχτα!».

Η 30χρονη βρήκε τη δύναμη να μιλήσει με λεπτομέρειες και στη σύζυγο του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο Πρώτο Θέμα: «Tο καλοκαίρι έτυχε να βρεθούμε με τη σύζυγό του και εγώ από ενδιαφέρον και μόνο, έπρεπε να την ενημερώσω, επειδή αυτός ο άνθρωπος δεν γίνεται να κοροϊδεύει τις γυναίκες έτσι και να κάνει αυτό το πράγμα και να πάρει κι άλλους ανθρώπους στο λαιμό του. Τους πέτυχα στο δρόμο και της είπα “αυτός έχει κάνει αυτό, έχει δικαστήριο σε ένα μήνα” και αυτός μάλιστα μου απάντησε “δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, δεν είναι δίκαιο. Είναι ποταπό” και σηκώθηκε και έφυγε.

Πιο πριν πάλι, τον Αύγουστο, είχε προσπαθήσει να με προσεγγίσει, το έπαιζε καλός, “συγγνώμη” και “σ’ αγαπώ” και “είσαι η καλύτερη μου φίλη”… μου λέει “ακόμη θα ήθελα να σε παντρευτώ” και στην ουσία κατάλαβα ότι κοροϊδεύει. Δεν προστάτεψε ούτε την οικογένεια του ούτε τους συνεργάτες του ούτε κανέναν. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτε, δείχνει μια απάθεια. Εγώ δεν τολμώ να βγω από το σπίτι μου και αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος».

«Δυστυχώς, καταλήγει η 30χρονη στη συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα αυτός ο άνθρωπος έχει μια ροπή στα νέα κορίτσια, στα πολύ μικρά κορίτσια…»

Τα πιο σημαντικά