Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣτάθης Αγγελόπουλος για Απόστολο Λύτρα: «Έχασε τον έλεγχο σε όλους έχει συμβεί»

Στάθης Αγγελόπουλος για Απόστολο Λύτρα: «Έχασε τον έλεγχο σε όλους έχει συμβεί»

“Ήταν λάθος του, ζήτησε συγνώμη και πιστεύω ότι θα πρέπει να κάτσουν κάποια στιγμή να τα βρουν” δηλώνει ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Παρασκευής, στον Alpha. Μέσα σε όλα, δε, ο λαϊκός τραγουδιστής κλήθηκε να σχολιάσει όσα είπε μια μέρα νωρίτερα ο συνάδελφος του, Θέμης Αδαμαντίδης για τον Απόστολο Λύτρα εκφράζοντας την δική του άποψη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Αγγελόπουλος δήλωσε πως «δεν θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη στιγμή. Θεωρώ ότι είναι λάθος του κ. Λύτρα το να χτυπήσει τη γυναίκα του. Άτυχη στιγμή θα ήταν μια απροσεξία, στον τσακωμό να ξεφύγει λίγο και κατά λάθος να την χτυπήσει. Θα έλεγα ότι ήταν άτυχη στιγμή. Εδώ μιλάμε όμως για ξύλο, 30 μπουνιές, αυτό δεν είναι άτυχη στιγμή».

«Πιστεύω ότι ξέφυγε, είναι ένα λάθος του κ. Λύτρα. Νευρίασε, έχασε τον έλεγχο, νομίζω ότι σε όλους έχει συμβεί αυτό. Δηλαδή να ξεφύγουμε, να χάσουμε τον έλεγχο, να βρίσουμε αλλά όχι να χτυπήσουμε. Στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι και ο Θέμης είχε ξεφύγει λίγο. Ήταν λάθος του κ. Λύτρα, ζήτησε συγνώμη και πιστεύω ότι, επειδή έχουν παιδιά, θα πρέπει να κάτσουν κάποια στιγμή να μιλήσουν και να τα βρουν. Να αφήσουν τους εγωισμούς και να βάλουν σε προτεραιότητα τα παιδιά τους».

«Δεν είναι μόνο η καριέρα του κ. Λύτρα, είναι και των δυο ανθρώπων αυτών. Αν εγώ τον είχα δικηγόρο, μετά από αυτό, θα το σκεφτόμουν αν θα τον κρατούσα. Δεν θα κατέβαζα ρολά επειδή συνέβη αυτό. Θα το σκεφτόμουν, άλλο το ένα και άλλο το άλλο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Στάθης Αγγελόπουλος στη Μένια Κούκου και το πρωινό μαγκαζίνο του Alpha. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ξεφύγει και να μην έχει λογοφέρει ή να μην έχει τσακωθεί με την γυναίκα του ή έναν φίλο του. Το θέμα είναι να μην φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις».

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά