Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣταρόβας για Παναγιωτόπουλο – «Τον γνωρίζω 30 χρόνια, σαν ψέματα μου φαίνεται»

Σταρόβας για Παναγιωτόπουλο – «Τον γνωρίζω 30 χρόνια, σαν ψέματα μου φαίνεται»

Ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος γνώριζε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για πάνω από 30 χρόνια και έκαναν στενή παρέα τοποθετήθηκε δημόσια μέσα από την εκπομπή «Όλα γκουντ» για όλα όσα έχουν εκτυλιχθεί τις τελευταίες ημέρες.

«Σαν ψέματα μου φαίνεται. Κοίταζα τα πλάνα και νόμιζα ότι ήταν κάποιος άλλος που δεν ξέρω. Κοίτα το χρονικό είναι ότι και εγώ το πληροφορήθηκα λίγο πριν την εκπομπή τη Δευτέρα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν η έκπληξη, ότι τώρα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα ας πούμε. Μετά μετατράπηκε σε σοκ, όταν είδα και την εκπομπή που ο Στάθης επικοινώνησε με τον Αντώνη και του είπε ότι όντως έγινε κάτι τέτοιο. Μετά θυμός, οργή…

Δεν είναι εύκολο όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο για 30 χρόνια και καταλαβαίνεις ότι έχει μια δεύτερη ζωή, την οποία επιμελώς κρύβει από τους πάντες. Η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία, ισχύει. Σε κάτι τέτοια περιστατικά αποδεικνύεται αυτό. Σε λίγο δεν θα έχεις εμπιστοσύνη ούτε στον εαυτό σου. Προσπάθησα να επικοινωνήσω στην αρχή, τώρα που αποδείχτηκε δεν θέλω.

Μίλησα πολύ λίγο με τον Αντώνη Κανάκη. Τι γίνεται ρε φίλε; Δεν γνώριζα ότι παντρεύτηκε. Επειδή έχει γίνει πολύς ντόρος για αυτή την ιστορία αν γνώριζε κάποιος και τι γνώριζε. Καταρχήν δεν είναι αυτό το σημαντικότερο. Αυτή η gossip αναπαραγωγή. Δεν είναι αυτό σε πρώτη μοίρα.

Μπορεί κάποιος να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι ξέρει τα πάντα για το στενό του περιβάλλον; Εμείς οι ίδιοι λέμε τα πάντα; Είναι ανθρώπινο να κρατάς κάποια πράγματα για σένα. Από την άλλη τέτοια extreme και ακραία πράγματα, προσωπικά και σκοτεινά δεν τα μοιράζεται κανείς με τον καθένα. Γιατί φοβάται ότι θα αντιδράσει.

Είναι η μόνη φορά που ταυτίστηκα με τον Κανάκη. Δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις ούτε είμαστε κολλητοί. Ο Στάθης ήξερε ότι θα αντιδρούσαμε κάπως, αυτός είναι ο λόγος που δεν ξέραμε τίποτα. Είχε μια δεύτερη ζωή, ήταν ένας άνθρωπος κρυψίνος που τα κρατούσε για τον εαυτό του» κατέληξε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Τα πιο σημαντικά