«Σταματήστε δεν αντέχω άλλο» – Η στιγμή που λύγισε η δικαστής για τη φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα

12 Απριλίου, 202211:47 ΜΜ
More videos

νδεικτικό της φρίκης, της οποίας ζούσαν τα τρία παιδιά είναι πως η πρόεδρος της έδρας ζήτησε να σταματήσει η προβολή των βίντεο και των εικόνων την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας.

Στη φυλακή οδηγείται η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν υποσιτισμένα, ζώντας σε ένα σπίτι γεμάτο κατσαρίδες και ποντίκια στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η μητέρα και ο σύντροφός της, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, έλαβαν την ανώτατη των ποινών, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Η 30χρονη καταδικάστηκε σήμερα σε 8 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή, για τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο αλλά και απλές σωματικές βλάβες.

Η γυναίκα όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών της, τους είπε πως έλεγε στα τρία ανήλικα ότι οι κατσαρίδες ήταν πεταλούδες!

Η επιμέλεια των τριών παιδιών δόθηκε στον πατέρα τους, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους από πέρυσι, με τη μητέρα να του το απαγορεύει. Ο πατέρας άλλωστε έκανε την καταγγελία στις αρχές οι οποίες μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα τρία παιδιά, ηλικίας 2,3 και 6 ετών, σε άθλια κατάσταση.

Τα παιδιά εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς φέρουν τσιμπήματα από ποντίκια και έντομα. Ο πατέρας τους, ο οποίος είναι ναυτικός, όταν έμαθε ότι πήρε την επιμέλειά τους ξέσπασε σε κλάματα.

“Σταματήστε, δεν αντέχω άλλο”

Ενδεικτικό της φρίκης, της οποίας ζούσαν τα τρία παιδιά είναι πως η πρόεδρος της έδρας ζήτησε να σταματήσει η προβολή των βίντεο και των εικόνων την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας.

“Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε” αναφώνησε η πρόεδρος του δικαστηρίου, σύμφωνα με τον Alpha.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News