Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Σταμάτησε» να γερνάει: Τα 4 πράγματα που κάνει κάθε μέρα η Άντζελα...

«Σταμάτησε» να γερνάει: Τα 4 πράγματα που κάνει κάθε μέρα η Άντζελα Δημητρίου και δείχνει 40άρα στα 69 της

Τα μυστικά «συστατικά» που διατηρούν τη νεότητά της έχει εκμυστηρευτεί δημοσίως η Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό «Hello!».

H «Λαίδη» του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού έχει διαγράψει μια αξιοζήλευτη καριέρα και έχει ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών. Το όνομά της έχει συνδεθεί φυσικά με τη νυχτερινή διασκέδαση και θεωρείται μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες.

Η Άντζελα Δημητρίου είναι πλέον 69 χρόνων, όμως παραμένει όμορφη, λαμπερή και αγέραστη.

Η ίδια έχει αναφέρει παλαιότερα στο περιοδικό «Hello!» ότι έχει υποβληθεί σε βλεφαροπλαστική, botox, ρινοπλαστική και μεσοθεραπείες, για να βελτιώσει την εικόνα της.

«Μου αρέσει να αισθάνομαι ωραία και ακμαία. Όσο μπορώ, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να αφήνεται – γυμνάζομαι και προσέχω τη διατροφή μου. Επιπλέον, έχω κάνει βλεφαροπλαστικήbotoxμεσοθεραπείες και ρινοπλαστική. Είμαι υπέρ του να κάνει ένας άνθρωπος οποιαδήποτε επέμβαση τον βοηθά να αισθάνεται ελκυστικός και ευπαρουσίαστος», είχε εξομολογηθεί.

Η Άντζελα Δημητρίου είχε φιλοξενηθεί το 2021 στο «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου και είχε αποκαλύψει την ηλικία της, ενώ παράλληλα είχε δηλώσει πως είναι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, καθώς την κάνουν να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της.

«Μια χαρά τα πάω, τον έχω μαλώσει τον χρόνο. Τον έχω παγώσει. Είμαι υπέρ των επεμβάσεων, δεν είμαι κατά. Τα κάνω γιατί με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα; Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο στο 02:05
Τα πιο σημαντικά