Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣταμάτης Κραουνάκης: «Την κατάρα μου για το πρόστιμο των 100 ευρώ»

Σταμάτης Κραουνάκης: «Την κατάρα μου για το πρόστιμο των 100 ευρώ»

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα την Πέμπτη στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης έστειλε… την κατάρα του στον πρωθυπουργό για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60!

Ειδικότερα, όταν η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη ζήτησε την άποψη του για το επερχόμενο πρόστιμο των 100 ευρώ, ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν ξεκάθαρος. «Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο… Την κατάρα μου».

Παράλληλα είπε πως παρακάλεσε έναν νεαρό θαυμαστή του να πάει να εμβολιαστεί.

«Κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες έτυχε να είναι φίλοι μου, όπως ο Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς και συνεργασίες κάποτε. Εκείνο το βράδυ που έσκασε το περιστατικό μίλησα μαζί του, μετά τον έχασα» πρόσθεσε ο γνωστός καλλιτέχνης στην εκπομπή του Alpha.

«Η Μελίνα Μερκούρη όταν πέθανε η μάνα της ήταν εξόριστη. Η Χούντα της έδωσε το δικαίωμα να πάει στην κηδεία της μάνας της. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή» ομολόγησε, επίσης, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχετικά με την πρόσφατη απώλεια που είχε ο προφυλακισμένος συνάδελφος του, Δημήτρης Λιγνάδης.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά