Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΣταμάτης Κραουνάκης για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Ο Πατέρας Αντώνιος βραβευμένος διεθνώς για...

Σταμάτης Κραουνάκης για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Ο Πατέρας Αντώνιος βραβευμένος διεθνώς για το έργο του, έχω δικαίωμα να ρίξω στο τραπέζι την αμφιβολία μου»

Μία ανάρτηση σχετικά με τα όσα φρικτά καταγγέλλονται για την “Κιβωτό του Κόσμου”, αναφορικά με σεξουαλικές κακοποιήσεις, ξυλοδαρμούς και βίαιες συμπεριφορές σε βάρος ανήλικων παιδιών, έκανε στον λογαριασμό του στο facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο κ. Κραουνάκης αναφέρει μεταξύ άλλων πως έχει υπάρξει εθελοντής στην “Κιβωτό του Κόσμου” και εκφράζει τις αμφιβολίες του σχετικά με τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, αφήνει να εννοηθεί πως το συγκεκριμένο θέμα βγήκε στο φως εν μέσω των εξελίξεων στο πολιτικό ζήτημα των υποκλοπών.

“Δεν μπορώ, ούτε γίνεται να ξέρω τι κάνει ένας υπαλληλος εν γνώσει ή εν αγνοία του πατρός Αντωνίου… το ότι σκάει όμως εν μέσω παρακουλίτιδας υποκλοπών και άθλιας βίας το θέμα… μια μέρα μετά την πορεία των 40.000 λαού… με την άχρηστη κυρία Δόμνα να σηκώνει χέρι να πει κι αυτή τη γνώμη της… που δεν την εχουμε ξαναδεί, παρά μόνο με ντουαλέττα στο προεδρικο! […] Εχω δικαίωμα να ρίξω στο τραπέζι την αμφιβολία μου για το ποιός θέλει να βάλει χεράκι στο προσοδοφόρο αυτό έργο. Ο Πατέρας Αντώνιος βραβευμένος διεθνώς για το έργο του, ας κανονίσει τώρα που βρώμισε ο χυλός να βγάλει τα κάστανα απ τη φωτιά. Τα παιδιά με τα οποία συναντήθηκα κατα καιρούς ήσαν πρόσχαρα, τραγουδούσαν πανεμορφα,Τα πιο σημαντικά