Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε»

28 Δεκεμβρίου, 202111:06 ΠΜ

Ο καβγάς που είχαν στον αέρα του Love It ο Τάσος Χαλκιάς με την Ιωάννα Μαλέσκου, όπως ήταν αναμενόμενο, παίζει παντού. Στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, δήλωσε τα εξής:

«Θεωρώ ότι ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη λόγω της καθυστέρησης, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Ιωάννα, είναι μια συνολική διαχείριση που γίνεται και από το κοντρόλ. Βέβαια, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σου επιτρέπει να εκθέσεις το κοντρόλ και να πεις φταίει ο αρχισυντάκτης, ο σκηνοθέτης…

Ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη, αλλά πρέπει σαν παρουσιάστρια όταν βλέπεις ότι ο καλεσμένος σου έχει έναν εκνευρισμό που δικαιολογείται από την καθυστέρηση -δεν την προκάλεσες εσύ αλλά προκλήθηκε στην εκπομπή σου- κάνε βρε παιδί μου κι εσύ λίγο πίσω. Ο κος Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα τόσα χρόνια στα πλατό. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη, έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε».

Στη συνέχεια, η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε ακόμα πιο έντονα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κάνει ερωτήσεις που δεν καταλαβαίνεις τι λέει. Παίζει να είναι και η χειρότερη συνέντευξη που έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση. Βγήκε η απειρία της ως παρουσιάστρια. Εγώ θα τολμήσω να πω ότι βγήκε και ο χαρακτήρας της Ιωάννας. Δεν αδειάζεις τους συνεργάτες σου».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News