Στα κρατητήρια γυναικών με αρρυθμίες και ειδική διατροφή ο Μένιος Φουρθιώτης

29 Απριλίου, 2021 11:22 ΠΜ
More videos

Ζήτησε να μεταφερθεί στο «Ερρίκος Ντυνάν», αλλά όταν του είπαν ότι θα πάει σε δημόσιο νοσοκομείο οι αρρυθμίες…υποχώρησαν!

Ένα ήσυχο βράδυ στην…γυναικεία πτέρυγα των κρατητηρίων της Ασφάλειας πέρασε τελικά ο Μένιος Φουρθιώτης, μετά τις βαριές ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος του από τον εισαγγελικό λειτουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο ίδιος ήταν αρχικά ιδιαίτερα νευρικός και στενοχωρημένος με το που μπήκε στο κελί, στην συνέχεια ηρέμησε όταν κατάλαβε ότι δεν έχει καμία τύχη για να περάσει το βράδυ του κάπου αλλού. Όπως μας μετέφεραν έγκυρες πηγές, ο παρουσιαστής ζήτησε από τους αστυνομικούς να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό καθώς υποστήριξε πως λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έχει καρδιακές αρρυθμίες. 

Κρατητήρια

Άμεσα οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο, αλλά όχι σε αυτό που επιθυμούσε, αλλά σε κάποιο άλλο δημόσιο που εφημέρευε. Τότε ο παρουσιαστής άλλαξε στάση και αρνήθηκε την μεταφορά του. Έτσι, αφού έφαγε φαγητό που του μετέφεραν φιλικά του πρόσωπα μιας και ακολουθεί ειδική διατροφή, έπεσε ήσυχα ήσυχα για ύπνο.

Ακολουθήστε μας στο facebook: