ΕλλάδαΣτα δύο η οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα – Τελικά έγιναν δύο μνημόσυνα

Στα δύο η οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα – Τελικά έγιναν δύο μνημόσυνα

gnews image

Δημήτρης Κόκοτας: Δύο μνημόσυνα σε ένα Σαββατοκύριακο – Η οικογένεια χωρισμένη στα δύο

Δύο μνημόσυνα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο για τον Δημήτρη (Ντίμη) Κόκοτα, με την οικογένειά του να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

kokotas 9

Ορισμένα δημοσιεύματα μιλούν για πιθανή απόσταση ή ψυχρότητα μεταξύ της χήρας και της αδελφής, όμως τονίζουν ότι δεν υπάρχει δημόσια δήλωση από τις δύο γυναίκες που να επιβεβαιώνει οικογενειακή ρήξη. Μάλιστα, η Έλλη Κόκοτα πήγε και στο μνημόσυνο που διοργάνωσε η χήρα, παρότι την επόμενη ημέρα πραγματοποίησε το δικό της.

Οπως αποκάλυψε κατ’ αποκλειστικότητα η «Espresso» στο φύλλο Σαββατοκύριακου, η οικογένεια του αλησμόνητου καλλιτέχνη που «έφυγε» από τη ζωή στις 25 Αυγούστου, περίπου ενάμιση χρόνο μετά το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του «J2US», είναι χωρισμένη στα δύο. Ετσι, είχε προγραμματιστεί και δεύτερο μνημόσυνο, το οποίο τελικά έγινε την Κυριακή στην Κηφισιά, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες μας.

kokotas 11

Το πρώτο 40ήμερο μνημόσυνο τελέστηκε το Σάββατο στην Παναγία Ελεούσα, στην Αγία Βαρβάρα, από τη χήρα του τραγουδιστή Κατερίνα Πετράκη. Εκεί βρέθηκε και η αδελφή του εκλιπόντος Ελλη Κόκοτα, η οποία, παρά το γεγονός ότι είχε οργανώσει ξεχωριστή τελετή για τον αδελφό της, έδωσε το «παρών» και στα δύο μνημόσυνα. Μαζί της (και) στο πρώτο ήταν επίσης η κόρη της Αννυ Ποταμιάνου. Στο ίδιο μνημόσυνο βρέθηκαν επίσης η Τόνια Φουσέκη και ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος έδωσε το «παρών» και στη δεύτερη τελετή μαζί με τα παιδιά του.

kokotas 6

Το δεύτερο μνημόσυνο έγινε στις 10.15 το πρωί της Κυριακής, στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος, στο Κεφαλάρι. Εκεί συγκεντρώθηκαν μέλη των οικογενειών Ποταμιάνου και Λαιμού, ο αρχιτέκτονας Αντώνης Νοταράς, ο Μάριος Κωνσταντινίδης, ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Σπανός με τη σύζυγό του Αντα Ηλιοπούλου, η οποία ήρθε από το Παρίσι ειδικά για να συμπαρασταθεί στην Ελλη, καθώς και η Ερη και ο Παναγιώτης Μινέτας, η Εριέττα Βορδώνη, η Ράνια Κακουράτου, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ο Στηβ Αλεξίου με τη σύζυγό του, η Θάλεια Μιχαλαριά, ο Χάρης Ψωμιάδης και η Καίτη Κάννη. Παρόντες ήταν ακόμη πολλοί συμμαθητές και παιδικοί φίλοι του Ντίμη, μεταξύ άλλων και άνθρωποι από το Ναύπλιο, όπου πήγαινε συχνά για ψάρεμα.

kokotas 5

Μετά το μνημόσυνο ακολούθησε καφές στο Peroni της Κηφισιάς, ιδιοκτησίας συμμαθητή του Δημήτρη Κόκοτα, ενώ το ίδιο βράδυ η Ελλη παρέθεσε σε σπίτι των νοτίων προαστίων καθιστό δείπνο για στενούς φίλους του αδελφού της, που τον γνώριζαν από παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαριάννα Κόκοτα, η άλλη αδελφή του Ντίμη, η οποία ζει εκτός Αττικής, δεν έδωσε το «παρών» σε κανένα από τα δύο μνημόσυνα. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις την μπέρδεψαν με την κόρη της Ελλης, την Αννυ Ποταμιάνου, η οποία παρευρέθη και στο πρώτο μνημόσυνο για να στηρίξει τη μητέρα της.

Τα πιο σημαντικά