Στα Χανιά Μητσοτάκης και Μαρέβα – Με μάσκα στην εκκλησία για τον 15αύγουστο

15 Αυγούστου, 2020 2:01 ΜΜ
More videos

Στα Χανιά βρέθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του, Μαρέβα για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.

Η οικογένεια Μητσοτάκη, βρέθηκε στα Χανιά για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου και, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, τήρησαν τα μέτρα για τον κορονοϊό κατά την παραμονή τους στην εκκλησία.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός μετά το πέρας της λειτουργίας, έστειλε το μήνυμα ότι όλοι είμαστε ενωμένοι παρά τη φυσική απόσταση και πρέπει με πειθαρχία και σοβαρότητα να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορονοϊού.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του πρωθυπουργικού ζεύγους στα Χανιά για τον Δεκαπενταύγουστο:

Μαρέβα

Μητσοτάκης και Μαρέβα

Το μήνυμα του πρωθυπουργού:

Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος μας βρίσκει όλους σε φυσική απόσταση μεταξύ μας. Όμως, ενωμένους όσο ποτέ. Γι’ αυτό και τον υποδεχόμαστε μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά: Φοράμε τη μάσκα μας. Δεν συνωστιζόμαστε. Και τηρούμε τις οδηγίες των γιατρών και της Πολιτείας. Γιορτάζουμε την Παναγία, προστατεύοντας την ζωή μας και την υγεία του διπλανού μας.

Καθώς τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, οι Ένοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται τα εθνικά μας δίκαια. Και, δίπλα στην κοινωνία, τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αγρυπνούν για τη δική μας ασφάλεια. Τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη.

Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες υπερβαίνουμε τις δυσκολίες. Και δίνουμε, με πειθαρχία και σοβαρότητα, την μάχη να μείνουμε υγιείς στον δρόμο της προόδου. Επιστρέφουμε και προσέχουμε! Γιατί μας περιμένει ένα απαιτητικό φθινόπωρο. Που όμως είναι στο χέρι μας να το μετατρέψουμε σε άνοιξη ευημερίας. Σε αφετηρία μιας νέας εποχής ελπίδας για ολόκληρη τη χώρα.

Χρόνια πολλά, λοιπόν, σε όλους. Με υγεία, δύναμη και ευθύνη!