Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣτα άκρα η κóντρα της με την Καινούργιου: Η Δανάη Μπάρκα είπε...

Στα άκρα η κóντρα της με την Καινούργιου: Η Δανάη Μπάρκα είπε 14 σκλnρές λέξεıς & έκανε πάλι όλο το δıαδίκτυο να μıλά για εκεiνη

Η Δανάη Μπάρκα, που δέχεται κύμα μίσους, τις τελευταίες ημέρες, μετά τα παθιασμένα φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο instagram.

Η απάντηση που έδωσε η Δανάη Μπάρκα

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, δεν έκανε κανένα σχόλιο για τα μηνύματα που δέχεται τα τελευταία 24ώρα και επέλεξε να τα απενεργοποιήσει και να κάνει μία ανάρτηση, γράφοντας “Έξυπνο είναι όταν πιστεύεις τα μισά από όσα ακούς. Ιδιοφυές ότι ξέρεις ποια μισά” και κάνοντας επισήμανση στο όνομα της Ναταλίας Γερμανού.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

post social media

Μάλιστα, το κύμα μίσους, που έχει δεχτεί η παρουσιάστρια του Mega, σχολιάστηκε και στον τηλεοπτικό “αέρα” της εκπομπής “Happy Day”, από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, επισημαίνοντας “θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα. Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα, να ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους… Να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης για να προσβάλουμε και να μειώσουμε και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού…. Εντάξει, λίγο κάπου να το μετριάσουμε”.
Τα πιο σημαντικά