Σεισμός Μυτιλήνη: Νέα αποστολή βοήθειας από γνωστό ελληνικό σούπερ μάρκετ

15 Ιουνίου, 2017 9:19 ΜΜ
More videos

Μετά τον φονικό και καταστροφικό σεισμό της Μυτιλήνης, προέκυψε άμεση ανάγκη παροχής βασικών αγαθών, προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Προς μεγάλη μας έκπληξη, η ανταπόκριση από την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα δεν ήταν η αναμενόμενη ή τουλάχιστον εκείνη που έχουμε συνηθίσει σε αντίστοιχα γεγονότα.

Το 24ωρο από τις πρώτες ώρες του σεισμού, μετέφερε αποκλειστικές ειδήσεις από το νησί, όπως επίσης και το αποκλειστικό ρεπορτάζ – το οποίο ήταν στα κορυφαία θέματα του Διαδικτύου χθες – σχετικά με τη βοήθεια που απέστειλε στο νησί, η γνωστή αλυσίδα ελληνικών σούπερ μάρκετ My Market.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, πρόκειται για το πρώτο και μέχρι της παρούσης μοναδικό σούπερ μάρκετ, το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των πληγέντων αδερφών μας στη Λέσβο, στέλνοντας άμεσα νερό και βασικά αγαθά στο νησί.

Όπως και εχθές, έτσι και σήμερα, τα My Market έστειλαν στη Λέσβο εμφιαλωμένο νερό, γάλα, τρόφιμα σε κονσέρβες, μπισκότα και κρουασάν.

Το 24ωρο, κατάφερε να τραβήξει αποκλειστικές φωτογραφίες, την ώρα που οι εργαζόμενοι των My Market ξεφορτώνουν το φορτηγό με τη βοήθεια.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

12345

[24wro]