Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΣπύρος Σαραφιανός: «Μέναμε στο υπόγειο μιας φάρμας αγκαλιά και οι τρεις σε...

Σπύρος Σαραφιανός: «Μέναμε στο υπόγειο μιας φάρμας αγκαλιά και οι τρεις σε ένα κρεβάτι – Έπινα νερό από την τουαλέτα»

Μιλώντας στο “Καλύτερα Δε Γίνεται” του Σαββάτου ο Σπύρος Σαραφιανός έκανε μια προσωπική εξομολόγηση μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε.

Ο “Τάσος” του “Σασμού” του Alpha κάνοντας μία κατάθεση ψυχής δεν δίστασε να αναφερθεί στον χωρισμό των γονιών του, την οικονομική καταστροφή, τη σχέση του με τη μητέρα του, αλλά και για τις δυσκολίες που βίωσε όταν ο πατέρας του παντρεύτηκε άλλη γυναίκα.

“Η ζωή μου είναι περίεργη θα έλεγα. Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και γρήγορα χάλασε. Μόλις τελείωσα την πρώτη δημοτικού οι γονείς μου χώρισαν και στην β’ δημοτικού την επόμενη χρονιά μπαίνουμε οικότροφοι στο σχολείο με τον αδερφό μου. Ξαφνικά βρεθήκαμε σε ένα περιβάλλον το οποίο ήταν πάρα πολύ ξένο. Ακόμη και τα Σαββατοκύριακα δεν ερχόταν κανείς να μας πάρει” ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Σαραφιανός.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Ο πατέρας μου είχε μια από τις πρώτες βιοτεχνίες πλεκτών στη Θεσσαλονίκη. Καταστρέφεται οικονομικά και ζούμε μετά το οικοτροφείο μαζί του. Εκείνος έκανε την εξής κίνηση για την οποία και τον ευγνωμονώ. Πούλησε το ρετιρέ που μέναμε μέχρι τότε και με αυτά τα χρήματα μας εξασφάλισε όλο το δημοτικό στο καλύτερο ιδιωτικό σχολείο της πόλης. Μέναμε στο υπόγειο μιας φάρμας αγκαλιά και οι τρεις σε ένα κρεβάτι. Από ένα σημείο και μετά έχασα την μάνα μου, δεν την έβλεπα χωρίς να ξέρω τι διαφορές είχαν. Ήταν από τα πράγματα που δεν ρώτησα και δεν ήθελα να μάθω ποτέ. Δεν ήθελα να τους φέρω σε δύσκολη θέση”.

Δεν δίστασε μάλιστα να προσθέσει: “Ο πατέρας μου ξαναπαντρεύτηκε και τότε περάσαμε πολύ άσχημα. Η μητέρα της συζύγου του ήταν η ‘πέτρα του σκανδάλου’, η οποία δεν μας ήθελε καθόλου. Στη γυναίκα του πατέρα μου άρεσε πάρα πολύ η μερέντα. Μια μέρα σαν παιδάκι βγαίνω από το δωμάτιο και βλέπω στο ψυγείο την μερέντα, τι πιο φυσικό να πάρω ένα κουτάλι και να φάω δυο κουταλιές. Γυρνώντας όμως είδε ότι αυτές έλειπαν και αφού έγινε ένας καβγάς στο σπίτι, από τότε ήταν κλειδωμένη και η κουζίνα όπως και το σαλόνι. Οπότε εγώ μέσα στο σπίτι είχα ελεύθερα την τουαλέτα και το δωμάτιο μου, νερό έπινα από την τουαλέτα”.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά