Σπύρος Παπαδόπουλος: «Όχι, δεν θα δείτε τον Γιάννη Πλούταρχο στην εκπομπή»

30 Οκτωβρίου, 2020 4:49 ΜΜ
More videos

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Σπύρος Παπαδόπουλος απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις. Αρχικά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η απάντηση που έδωσε για τη συμμετοχή του στο σποτ για τον κορονοϊό την περασμένη άνοιξη.

«Είχα πει ότι δεν μπορώ να πάρω εγώ στους ώμους μου αυτό το πράγμα, να κλείσω τον κόσμο μέσα, πρέπει να με πείσετε. Και με έπεισαν δυστυχώς», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια, όταν οι ερωτήσεις κινήθηκαν γύρω από το Στην υγειά μας ρε παιδιά και τους καλλιτέχνες που δεν έχουν πάει ποτέ, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν σαφής:

«Όχι, δεν νομίζω (σ.σ. να δείτε τον Γιάννη Πλούταρχο στην εκπομπή). Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να έρθουν, κάποιοι άλλοι που δεν θέλω εγώ να έρθουν».

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Σπύρου Παπαδόπουλου, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τον λόγο της ενόχλησής του με τον Γιάννη Πλούταρχο.

“Είχε μιλήσει στο ‘Πρω1νό’ ο Σπύρος Παπαδόπουλος και είχε πει ότι με τον Γιάννη Πλούταρχο υπήρχε ένα θέμα γιατί έδειξε με τη συμπεριφορά του ασέβεια σε ένα σπουδαίο δημιουργό.”, είπε μεταξύ άλλων.