Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Νιώθω τεράστια θλίψη που αυτοκαταστράφηκε»

Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Νιώθω τεράστια θλίψη που αυτοκαταστράφηκε»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Απλές Κουβέντες και μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Για τους ανθρώπους τους πολύ κοντινούς μου, ξέρετε για ποιον μιλάω, τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχα μια πολύ μεγάλη συνεργασία περίπου δεκαετίας. Ήταν ένας άνθρωπος της ζωής μου, ένας άνθρωπος που μπορούσα να του εμπιστεύομαι δικά μου πράγματα, ένας άνθρωπος που με είχε βοηθήσει πάρα πολύ και στην καριέρα μου γιατί συμπρωταγωνιστούσα πλάι του και σε προσωπικά προβλήματα. Πολλές φορές είχα επιστήσει την προσοχή ότι συμβαίνουν πράγματα περίεργα αλλά επειδή ο χαρακτήρας του ήταν εκρηκτικός, το θεωρούσαμε αυτό ένα φυσιολογικό πράγμα που συνέβαινε σε αυτόν τον άνθρωπο» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Γι’ αυτά που του συμβαίνουν σήμερα, καλώς του συμβαίνουν γιατί θεωρώ ότι τα κορίτσια που τον έχουν κατηγορήσει, είναι επίσης άνθρωποι της ζωής μου και εξίσου φίλες. Νιώθω τεράστια θλίψη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που αυτοκαταστράφηκε στην ουσία, μην προσέχοντας, μη βάζοντας αρχές στη ζωή του και όρια στο μέχρι που μπορεί να φτάσει η εξουσία. Έγινε ένα πράγμα που δεν έλεγξε την εξουσία που είχε στα χέρια του και γι’ αυτό τώρα τιμωρείται. Νιώθω μεγάλη θλίψη γι’ αυτόν και την οικογένειά του. Πιστεύω ότι για το παιδί του δεν έχει κανένα λόγο κανείς να λέει κάτι που βγαίνει στο επάγγελμα και είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός και θα πρέπει να του συμπαρασταθούμε» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τα πιο σημαντικά