Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣπυροπούλου: Φωτογραφήθηκε ολόγuμνη και θα ορκιζόσουν πως βλέπεις την Αγγελική Ηλιάδη 

Σπυροπούλου: Φωτογραφήθηκε ολόγuμνη και θα ορκιζόσουν πως βλέπεις την Αγγελική Ηλιάδη 

Σε μία από τις πιο αισθησιακές φωτογραφίσεις της ζωής της προχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για λογαριασμό του περιοδικού «Down Town» που κυκλοφορεί με την ίδια να κοσμεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά του εξώφυλλα των τελευταίων ετών. Μάλιστα η Κωνσταντίνα τόλμησε κάτι που σπάνια επιχειρεί.

Η νέα παρουσιάστρια του «My Style Rocks» φωτογραφήθηκε σχεδόν γuμνή, με το μόνο πράγμα που να αγγίζει το κορμί της να είναι δύο ολόλευκα φτερά αγγέλου. Η ξανθιά πρώην παίκτρια των Διάσημων του Survivor τόλμησε να ποζάρει έτσι στον φακό του περιοδικού και να μιλήσει για τα επαγγελματικά της.

Η «άγγελος» Κωνσταντίνα ξεκαθαρίζει στη συνέντευξη που δίνει στο εβδομαδιαίο Μέσο: «Δεν έχω πάρει τη δουλειά από κανένα. Ούτε τη θέση κάποιου, ούτε το φαγητό του» ενώ στο εξώφυλλο βλέπουμε τη χαρακτηριστική της φράση «Κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια», προφανώς απαντώντας σε όλα όσα της έχουν καταλογίσει κατά καιρούς για την επαγγελματική της συμπεριφορά.

Η αλήθεια είναι ότι η Κωνσταντίνα δε θυμίζει τόσο τον πρόσφατο εαυτό της αφού το πρόσωπό της στο εξώφυλλο θα ορκιζόμαστε ότι μας θυμίζει κάποια άλλη. Από την Αγγελική Ηλιάδηω ως την Έλσα Τόλη.

Η μαγεία, βλέπετε, του μακιγιάζ και του photoshop.

Δείτε το εξώφυλλο και κρίνεται μόνοι σας.

dailymedia 2018253 060833 152504

Τα πιο σημαντικά