Σπυροπούλου: Αποκάλυψε ότι ήταν θύμα κακοποίησης από πρώην της

20 Απριλίου, 2018 1:10 ΜΜ
More videos

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά στις ερωτήσεις της Σόνιας Καζόνι στο People για την κακοποίηση που έχει υποστεί από πρώην σύντροφό της.

Μιλώντας σε τελετή βραβείων στην Κύπρο αποκάλυψες πως έχεις πέσει θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό σου. Δεν είχες ξαναμιλήσει για το περιστατικό αυτό. 

Είναι κάτι που αφορά στο παρελθόν και δεν θα ήθελα να το τοποθετήσω χρονικά ή να επεκταθώ σε αυτό. Είναι κάτι που δεν αξίζει να συμβεί σε οποιονδήποτε. Όχι μόνο σε μια γυναίκα, αλλά σε κανέναν. Είναι απάνθρωπο.

Πώς το διαχειρίστηκες τότε; Κινήθηκες νομικά ή χρειάστηκες ψυχολογική υποστήριξη; 

Δεν θέλω να μπω​ ​σε προσωπικές λεπτομέρειες. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν πρέπει να αισθανθείς ούτε φόβο να μιλήσεις για ό,τι συνέβη σε ειδικούς ούτε ενοχή θεωρώντας πως εσύ έφταιγες. Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να το μοιραστείς και να το διαχειριστείς, να μη φοβηθείς να το κάνεις.

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το ποια θεωρεί επιτυχημένη γυναίκα και εάν έχει δεχτεί κάποια μορφή βίας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε το εξής:

«Κάθε γυναίκα είναι επιτυχημένη, όλες αυτές που παλεύουν καθημερινά, ειδικά οι γυναίκες που έχουν δεχτεί βία. . . Ναι, έχω δεχτεί και εγώ βία στο παρελθόν και ψυχική και σωματική». Η Κωνσταντίνα δεν θέλησε να το τοποθετήσει χρονικά και ομολόγησε ότι δεν κινήθηκε νομικά.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε: