Σπυροπούλου: «Θέλω να μείνω στο Survivor γιατί δεν έχω χάσει ακόμη κιλά»

8 Φεβρουαρίου, 20186:45 ΜΜ
More videos

Αφού εξήγησε για τη νοσταλγία που νιώθει για την Ελλάδα και το πόσο της λείπει η καθημερινή επικοινωνία με τους δικούς της, ερωτήθηκε αν θα ήθελε να μείνει και άλλο.

Λίγο πριν την αποχώρηση της μίας εκ των τριών υποψηφίων παικτριών στο Συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε και τις τρεις τα συναισθήματά τους λίγο πριν μάθουν την απόφαση του κοινού.

Δείτε το βίντεο

Κάποια στιγμή η ερώτηση τέθηκε και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που βρισκόταν σε αυτή τη θέση πρώτη φορά αλλά και σχετικά νωρίς μετά την άφιξή της.

Αφού εξήγησε για τη νοσταλγία που νιώθει για την Ελλάδα και το πόσο της λείπει η καθημερινή επικοινωνία με τους δικούς της, ερωτήθηκε αν θα ήθελε να μείνει και άλλο στο παιχνίδι.

Εκεί η Κωνσταντίνα με περίσσιο χιούμορ απάντησε πως θα ήθελε φυσικά να παραμείνει στο Survivor για να χάσει κάποια κιλά. Και αυτό γιατί δεν είχε ως εκείνη τη στιγμή χάσει όσα υπολόγιζε. Η απάντησή της φυσικά έφερε γέλια στους παίκτες και των δύο ομάδων.

Θυμίζουμε την επίσης ειλικρινή απάντηση της Κωνσταντίνας για τα κιλά της στο πρώτο συμβούλιο του νησιού που συμμετείχε, τη δεύτερη μόλις ημέρα που βρέθηκε στο νησί. Τότε είχε δηλώσει πως είχα φάει πάρα πολύ πριν μπει στο παιχνίδι για να έχει απόθεμα και να αντέξει στις μεγάλες πείνες που θα ερχόντουσαν.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News