Σπυράκη: «Η ΝΔ δεν αποδέχεται κομματικούς διορισμούς»

5 Μαρτίου, 20183:20 ΜΜ
More videos

«H NΔ όχι μόνο δεν αποδέχεται τους κομματικούς διορισμούς, αλλά θα αποκαταστήσει την αξιοκρατία και τη νομιμότητα την επομένη των εκλογών» ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, αντιδρώντας στην προσπάθεια διορισμού του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών ως επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού στη Βουλή

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και καιρό, με φωτογραφικές προκηρύξεις για γραμματείς Υπουργείων τετραετούς θητείας, επιχειρεί να αλώσει το Κράτος και να υπονομεύσει την επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η προσπάθεια διορισμού του κυβερνητικού στελέχους Φραγκίσκου Κουτεντάκη ως επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού στη Βουλή είναι μία ακόμη απόδειξη» τονίζει η κ. Σπυράκη.

Σύμφωνα με φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, ο κ. Κουτεντάκης διατηρεί σημαντικό προβάδισμα για τη θέση του νέου επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού.

Η τελική απόφαση αναμένεται να «κλειδώσει» εντός της ημέρας, καθώς στις 3μμ συνεδριάζει υπό την προεδρία του Νίκου Βούτση η αρμόδια Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής, η οποία έχει τη σχετική αρμοδιότητα.

[skai] [in]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News