Σπυράκη: «Απαγορεύεται οι πολίτες να βρίζουν τους αστυνομικούς από τα μπαλκόνια»

Μάρτιος 12, 2021 11:48 ΠΜ
More videos

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη για τις έντονες διαμαρτυρίες πολιτών της Νέας Σμύρνης από τα μπαλκόνια τον σπιτιών τους, απέναντι στο όργιο καταστολής και βίας αστυνομικών δυνάμεων που παρακολουθούσαν και κατέγραφαν, εμφανίστηκε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη. Έκανε λόγο για «καταγγελτικό λόγο βασισμένο σε σποραδικά περιστατικά» και φώναζε ότι «απαγορεύεται να υβρίζουν τους αστυνομικούς από τα μπαλκόνια. Αυτό απαγορεύεται».

Σε τηλεοπτική εκπομπή του Κontra, εμφανώς ενοχλημένη και εκνευρισμένη από τα δεκάδες περιστατικά αστυνομικής βίας που καταγράφονται από τα μπαλκόνια πολιτών, η ευρωβουλευτής της δικαιολόγησε τη βία κάνοντας λόγο για «σποραδικά περιστατικά» που καταγράφονται από πολίτες «που ήταν στη διαδήλωση», ενώ τόνισε ότι δεν επιτρέπεται να φωνάζουν στους αστυνομικούς «γουρούνια φύγετε από εδώ».

Συνεχίζοντας το κρεσέντο, έσπευσε να τονίσει ότι «απαγορεύεται οι πολίτες να υβρίζουν τους αστυνομικούς από τα μπαλκόνια. Καθαρές κουβέντες. Αυτό απαγορεύεται» προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από το πάνελ, αρνούμενη να καταδικάσει την αστυνομική βία και ενώ στα δεκάδες βίντεο που κυκλοφορούν πολίτες φωνάζουν στους αστυνομικούς που βλέπουν να συλλαμβάνουν κόσμο στον σωρό «φύγετε» και «αφήστε τον».

Ακολουθήστε μας στο facebook: