Σπαραγμός στην κηδεία της Νατάσας Βαρελά που πέθανε ξαφνικά στα 33 της χρόνια

22 Αυγούστου, 2018 12:42 ΜΜ
More videos

Ανείπωτη θλίψη στα Μέγαρα όπου κηδεύεται αυτή την ώρα η άτυχη δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά. 

Η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά πέθανε ξαφνικά τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 33 ετών από διάτρηση στομάχου. Συντετριμμένοι οι γονείς και οι φίλοι της δημοσιογράφου στο τελευταίο αντίο στη Μητρόπολη Μεγάρων.

Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ» ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX». Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στον οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα.

Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που, στον σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα.