Σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο: Το άγνωστο ντουέτο του Michael Jackson μαζί με τον Freddie Mercury!

Σεπ 20, 2014 11:41 ΠΜ
More videos

Πρόκειται για το τραγούδι «There Must Be More To Life Than This» που ηχογραφήθηκε στο στούντιο του σπιτιού του βασιλιά της ποπ, το 1983-Aκούστε το!

Τριάντα χρόνια μετά, το άγνωστο ντουέτο του Michael Jackson και του Freddie Mercury, ακούγεται για πρώτη φορά! Πρόκειται για τη μπαλάντα «There Must Be More To Life Than This» που μαζί με άλλα δύο τραγούδια, ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του σπιτιού του βασιλιά της ποπ, το 1983. Οι συγκεκριμένες ηχογραφήσεις, έμειναν στην ιστορία ως «llama sessions» και πήραν το όνομα τους από ένα αληθινό λάμα το οποίο -εκείνη την περίοδο- δεν αποχωριζόταν ο βασιλιάς της ποπ από κοντά του.

Η παρουσία του -κατά τα άλλα συμπαθέστατου ζώου- στο στούντιο προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Freddie Mercury που ζήτησε απεγνωσμένα από τον manager του να τον βγάλει έξω, μην μπορώντας να αντέξει την μυρωδιά του λάμα.

Τα demos, που τελικά έμειναν αναξιοποίητα λόγω της διαφωνίας των δύο σταρ, θα συμπεριληφθούν στο νέο επετειακό άλμπουμ των «Queen», που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Η μουσική και οι στίχοι είναι του Freddie Mercury.

Ακολουθήστε μας στο facebook: