Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
διεθνήΣπάνιο γιγάντιο ψάρι που μοιάζει σαν να έχει πάνω του τατουάζ πιάστηκε...

Σπάνιο γιγάντιο ψάρι που μοιάζει σαν να έχει πάνω του τατουάζ πιάστηκε στις Φιλιππίνες

Μερικοί ψαράδες σε μια επαρχία στις Φιλιππίνες, έπιασαν ένα μεγάλο ψάρι που μοιάζει να έχει τατουάζ στο δέρμα του. Οι φωτογραφίες δείχνουν τα περίπλοκα σημάδια που έχουν προσελκύσει την προσοχή των ανθρώπων, τόσο μέσω του ίντερνετ, όσο και στην πραγματικότητα.

Το ψάρι πιάστηκε από τοπικούς αλιείς στην επαρχεία Λόπεζ Τζαενά του Μισαμίς Οξντεντάλ των Φιλιππίνων. Οι παρακάτω φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από ένα πρακτορείο ειδήσεων.

Ένα μεγάλο ψάρι που φαίνεται σαν να έχει τατουάζ στο δέρμα του, αλιεύτηκε σε μια επαρχία στις Φιλιππίνεςc4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b 99

Hero Peewee Bacuño / GMA News

Παρατηρώντας μια κοντινή φωτογραφία, το ψάρι φαίνεται να έχει λεπτομερή σημάδια, μοτίβα, ακόμη και γράμματα. Ωστόσο, η πηγή τους είναι ασαφής. Στις φωτογραφίες, το χρώμα τους φαίνεται να είναι μεταλλικό μπλε.

Με μια πιο προσεκτική ματιά στο ψάρι, μπορείτε να δείτε μερικές λεπτομέρειες στο δέρμα τουc81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c 50

Hero Peewee Bacuño / GMA News

Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν το σημαδεμένο πλάσμα δίπλα σε ένα όμοιου τύπου και μεγέθους ψάρι, αλλά χωρίς σημάδια στο σώμα του. Από το ψάρι με τα μοτίβα, λείπει ένα τμήμα κοντά στην ουρά. Το άλλο ψάρι καθαρίζεται από έναν άνδρα.

Πολλοί άνθρωποι σκέφτηκαν πως τα σημάδια προκλήθηκαν από κάποια σκουπίδια στη θάλασσαeccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3 46

er

Πολλοί χρήστες από το διαδίκτυο που είδαν την φωτογραφία, εικάζουν ότι τα σημάδια ή τα «τατουάζ», οφείλονται σε κάποια σκουπίδια, ίσως πλαστικό ή ύφασμα με εκτυπώσεις, που είχαν κολλήσει στο σώμα του ψαριού.

Ένα σχόλιο αναφέρει: «Αυτό πιθανότατα προκλήθηκε από κάποιο είδος σκουπιδιού ή υφάσματος που ακουμπούσε το σώμα του ψαριού. Με την πάροδο του χρόνου, αποτυπώθηκε το σχέδιο επάνω στο σώμα του. Είναι απλά μια σκέψη!»

Τα πιο σημαντικά