Η σπάνια κοινή εμφάνιση του Τσακαλώτου με την Σκωτσέζα σύζυγο του

1 Αυγούστου, 2017 5:23 ΠΜ
More videos

Ευκαιρία για να ξεφύγει λίγο από την πίεση των δανειστών, τις διαβουλεύσεις και τα μέτρα βρήκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κάνοντας μία από τις ελάχιστες κοινές δημόσιες εμφανίσεις με την Σκωτσέζα σύζυγό του.

Ο υπουργός Οικονομικών ήταν μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν την συναυλία του σπουδαίου Βέλγου συνθέτη Wim Mertens, το βράδυ της Κυριακής, στο Ηρώδειο.

Ντυμένος με Tshirt και σακάκι, ο κ. Τσακαλώτος έφτασε στο αρχαίο θέατρο έχοντας στο πλευρό του την Heather Denise Gibson, με την οποία γνωρίστηκε όταν σπούδαζαν στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Ο έρωτάς τους μετράει 35 χρόνια, ενώ, παρά το ότι αμφότεροι εργάζονταν ως καθηγητές στο πανεπιστήμιο του Κεντ, το 1993 αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά, διαμένει μόνιμα στην Κηφισιά και επισκέπτεται συχνά την Πρέβεζα όπου διατηρεί εξοχικό.

Η σύζυγος του υπουργού έχει διευθύνουσα θέση στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Τραπέζης της Ελλάδος και, μάλιστα, ήταν εκείνη που τον ώθησε να ασχοληθεί με την πολιτική!

NDP Photo Agency

[peoplegreece]

Ακολουθήστε μας στο facebook: