Σπάνια εμφάνιση: Η Δανάη Μιχαλάκη μαζί με τους γονείς της, Γιώργο και Σούζαν

27 Σεπτεμβρίου, 2022 11:21 ΜΜ
More videos

Η “Αντιγόνη” του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις ολοκλήρωσε το ταξίδι της για το φετινό καλοκαίρι με μια τελευταία παράσταση στο Ηρώδειο.

Μετά το τέλος της, οι ηθοποιοί διασκέδασαν όλοι μαζί σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι. Η Δανάη Μιχαλάκη, που πρωταγωνιστούσε με τον ρόλο της Ισμήνης, αδερφής της Αντιγόνης, βρέθηκε εκεί μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης αλλά και τους γονείς της.

Η ηθοποιός πόζαρε μαζί με τους γονείς της που την καμάρωσαν στην αρχαία τραγωδία. Ο πατέρας της είναι ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης και η μητέρα της είναι η Σούζαν, που κατάγεται από την Αγγλία.

Δίπλα της και ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος συμμετείχε στην παράσταση στο ρόλο του “Άγγελου”. Οι δυο τους πέρασαν ένα όμορφο καλοκαίρι κάνοντας την πρώτη τους περιοδεία μαζί, αφού και οι δυο πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση.

Σπάνια εμφάνιση: Η Δανάη Μιχαλάκη μαζί με τους γονείς της, Γιώργο και Σούζαν [Εικόνες]

“Η συνύπαρξή μας ήταν πολύ ωραία και ήταν και από τους βασικούς λόγους που αποδέχτηκα την πρόταση. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι με τη Δανάη”, δήλωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στις τηλεοπτικές κάμερες.

Στο πλευρό της Δανάης Μιχαλάκη βρέθηκαν και οι γονείς της σε σπάνια δημόσια εμφάνιση στον φωτογραφικό φακό:

Η Δανάη Μιχαλάκη φωτογραφήθηκε και με τις: Έλλη Τρίγγου και Μαρία Πετεβή

Η πολυσυζητημένη all star “Αντιγόνη” του Σοφοκλή παρουσιάστηκε φέτος το καλοκαίρι από τον καταξιωμένο και αγαπημένο στο ελληνικό κοινό σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Στην παράσταση της δημοφιλέστερης τραγωδίας που έκανε ιστορικό ρεκόρ εισιτηρίων, συσπειρώθηκε ένας θίασος που ενώνει τρεις διαφορετικές γενιές ηθοποιών.