Σπάνια δίδυμα εντυπωσιάζουν όλο τον πλανήτη με τις μοναδικές εμφανίσεις τους

7 Απριλίου, 2017 12:14 ΜΜ
More videos

Κάποια πράγματα, δεν χρειάζεται να είναι πολύχρωμα για να είναι αξιομνημόνευτα. Αυτό αποδεικνύεται ακόμη μια φορά, από τα παρακάτω δίδυμα αλμπίνο. Ίσως απασχολήσουν τον κόσμο της μόδας στο μέλλον, λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής τους.

Παρακάτω θα μάθετε για τη Λάρα και τη Μάρα Μπάουγορ. Τα κορίτσια, είναι το επίκεντρο ενός φωτογραφικού έργου με το όνομα: «Σπάνια Λουλούδια». Ο φωτογράφος Βινίσιους Τερρανόβα, αποκαλύπτει την ιδιαίτερη ομορφιά τους μέσα από ξεχωριστές φωτογραφίες.

© cargocollective.com

Οι πιθανότητες να γεννηθεί ένα παιδί με αλμπινισμό, είναι 1 στις 17.000! Οπότε, είναι σχεδόν αδύνατο να γεννηθούν δίδυμα αλμπίνο.

© cargocollective.com

© cargocollective.com

Με την μαγευτική τους εμφάνιση, δεν αποτελεί έκπληξη πως τα 11χρονα κορίτσια έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρων πολλών διάσημων φωτογράφων. Κατάγονται από μια συνηθισμένη οικογένεια της Βραζιλίας.

© cargocollective.com

© cargocollective.com

Τα δίδυμα έχουν ήδη καταφέρει να γίνουν μοντέλα για διάφορες μάρκες και περιοδικά μόδας.

© cargocollective.com

© cargocollective.com

Η Λάρα και η Μάρα, έχουν μια ακόμη αδερφή, την Σεϊλά, που δεν έχει αλμπινισμό.

© lara_mara_sheila

© cargocollective.com

Τα κορίτσια μοιάζουν μεταξύ τους, με μόνη διαφορά το χρώμα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά ιδιαίτερο, κοιτώντας τις φωτογραφίες.

© viniciusterranova

«Αυτά τα κορίτσια εκφράζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο πόσο διαφορετική, μεγαλοπρεπή και τέλεια ομορφιά μπορεί να έχουν», λέει ο Βινίσιους. Είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε μαζί του!

© lara_mara_sheila

[Vinicius Terranova]

Ακολουθήστε μας στο facebook: