Σπάει δυο αυγά μέσα σε ροδέλες κρεμμυδιών και μας δείχνει το πιο τέλειο μαγειρικό κόλπο!

18 Ιουνίου, 2015 5:15 ΜΜ
More videos

Σε όλους μας αρέσει να μαθαίνουμε καινούργιους και απλούς τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη.

Είναι ενδιαφέρον και διασκεδαστικό να ανακαλύπτεις τι περίεργους και γρήγορους τρόπους έχουν βρει οι άνθρωποι για να λύσουν απλά καθημερινά προβλήματα. Αυτό το βίντεο, από το κανάλι του YouTube, HouseholdHacker δείχνει 10 κόλπα για να τα βγάλετε πέρα με καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας στην κουζίνα.

Το πιο νόστιμο κόλπο που μας δείχνει είναι το gourmet πρωινό, αυγά με κρεμμύδια. Παίρνει ένα κρεμμύδι και κόβει δύο μεγάλες ροδέλες, τις τοποθετεί σε ένα τηγάνι σε μεσαία φωτιά, περιμένει ένα λεπτό και έπειτα σπάει ένα αυγό σε κάθε ροδέλα. Κλείνει το καπάκι, και τα μαγειρεύει για 3 λεπτά.

Τέλος ρίχνει λίγο αλάτι και πιπέρι. Το πιο χρήσιμο κόλπο για τους λάτρεις των μπισκότων είναι η τοποθέτηση μιας φέτας ψωμί μέσα στο κουτί με τα μπισκότα. Θα τραβήξει την υγρασία και θα κρατήσει τα μπισκότα  μαλακά για περισσότερο.

Επίσης δείχνει πώς να ξαναζεστάνετε την πίτσα σε ένα τηγάνι, αποφεύγοντας την πλαστική μορφή που παίρνει συνήθως όταν την βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων.

Το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι η εναλλακτική τεχνική μαγειρέματος των αυγών στο φούρνο! Δεν μας πιστεύετε;

Δείτε το παρακάτω βίντεο και δεν θα ξαναβράσετε το αυγά σας. Υπάρχουν 6 ακόμη κόλπα στο βίντεο οπότε δείτε το όλο για να μην τα χάσετε.

Και μην ξεχνάτε να μοιράζεστε τη γνώση γιατί μπορεί να κάνουν και τη ζωή κάποιου άλλου ευκολότερη. Για αυτό κοινοποιήστε το!

Ακολουθήστε μας στο facebook: