Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣπάει κάθε ρεκόρ η Χαρούλα: Η Αλεξίου έγινε αφίσα στην Times Square...

Σπάει κάθε ρεκόρ η Χαρούλα: Η Αλεξίου έγινε αφίσα στην Times Square της Νέας Υόρκης

Η Χάρις Αλεξίου παρουσιάστηκε ως billboard στον φημισμένο «πίνακα των διαφημίσεων» στην Times Square της Νέας Υόρκης,

ως πρέσβειρα της Ελλάδας και της Κύπρου στην παγκόσμια εκστρατεία EQUAL του Spotify, η οποία αποσκοπεί στην προώθηση της ισότητας και της ενδυνάμωσης της γυναικείας επιρροής στη μουσική βιομηχανία.

Χάρις Αλεξίου

Το Spotify, η κορυφαία πλατφόρμα streaming μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο, διατηρεί τη δέσμευσή του στην ενίσχυση των γυναικείων καλλιτεχνών μέσω της παγκόσμιας εκστρατείας EQUAL.

Μια ομάδα περίπου 36 τραγουδιστριών από 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και μιας Ελληνίδας, περιλαμβάνεται στην παγκόσμια λίστα αναπαραγωγής Equal Global στο Spotify, καθώς και σε τοπικές λίστες αναπαραγωγής.

Για πρώτη φορά, η σπουδαία Χάρις Αλεξίου επελέγη από το Spotify ως πρέσβειρα αυτής της πρωτοβουλίας, και αυτή η διάκριση διαρκεί για έξι μήνες.

Η συμμετοχή της Χάρις Αλεξίου στις λίστες αναπαραγωγής EQUAL GREECE και EQUAL GLOBAL περιλαμβάνει το τραγούδι «ΦΥΓΕ», μια συνεργασία με τον ΛΕΞ που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ της με τίτλο REWORKS, το οποίο κυκλοφόρησε από την ESTIA RECORDINGS και τη MINOS EMI/UNIVERSAL.

Χάρις Αλεξίου

Το τραγούδι «ΦΥΓΕ» έχει αποσπάσει ενθουσιώδη ανταπόκριση από την πρώτη στιγμή, έχοντας συνολικά πάνω από 4,5 εκατομμύρια streams, περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια views και καταφέρνοντας να φτάσει στις κορυφαίες θέσεις των charts σε YouTube, Spotify και Shazam.

«Παιδιά, που πάτε; Καθίστε εδώ!»: Συγκινήθηκαν όλοι με την Χάρις Αλεξίου, βγήκε ξαφνικά στον αέρα της ΕΡΤ

Η Χάρις Αλεξίου έκανε μια παρέμβαση το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της προβολής του τελευταίου επεισοδίου της μουσικής εκπομπής «Μουσικό κουτί» στην ΕΡΤ. Η διάσημη ερμηνεύτρια έστειλε ένα πολύ προσωπικό και θερμό μήνυμα στον Νίκο Πορτοκάλογλου και στη Ρένα Μόρφη, εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

Χάρις Αλεξίου: Τα όσα ανέφερε

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής για το Μουσικό Κουτί, το δίδυμο των παρουσιαστών είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το απόσπασμα που είχε ετοιμάσει η Χάρις Αλεξίου ειδικά για εκείνους. «Όταν ξεκίνησε η εκπομπή είπα: «Ώπα, παιδιά, εδώ κάτι γίνεται και μου αρέσει πολύ». Μπράβο Νίκο, μπράβο Ρένα, μπράβο σε όλα τα παιδιά. Στους μουσικούς, στην ΕΡΤ, στην παραγωγή. Μας δώσατε πάρα πολύ ωραία πράγματα, ωραίους καλλιτέχνες, ωραία άποψη, φρέσκια άποψη και έχει σημασία για εμάς όλους όχι μόνο να ξεκινάει ωραία μια εκπομπή αλλά και τι θα γίνει στη διάρκεια της. Πως θα τελειώσει αυτή η εκπομπή».

«Δεν μου αρέσει που τελειώνετε γιατί το τραγούδι δεν τελειώνει. Η ιστορία του τραγουδιού γράφεται συνέχεια, έρχονται νέοι καλλιτέχνες και δημιουργοί που θέλουμε να τους έχουμε παρόντες. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές εκπομπές που να μας δείχνουν αυτούς τους ανθρώπους και τις δημιουργίες τους γιατί αξίζει τον κόπο. Είναι η ιστορία μας, είναι ο τουρισμός μας, είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στην τέχνη μας» σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Παιδιά, που πάτε; Καθίστε εδώ! Καθίστε! Αυτό που ξεκινήσατε, δεν πρέπει να τελειώσει» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Χάρις Αλεξίου το βράδυ της Κυριακής στο «Μουσικό κουτί» της δημόσιας τηλεόρασης.

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:
Τα πιο σημαντικά