Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣούσουρο με τον Γιώργο Λιανό: «Είναι ο παρουσιαστής & το survivor κάνει...

Σούσουρο με τον Γιώργο Λιανό: «Είναι ο παρουσιαστής & το survivor κάνει 7% τηλεθέαση. Να τον διώξει ο Ατζούν»

Κατά την εκπομπή του «Πρωινού», ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού σχετικά με το Survivor, το Voice και τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Γιώργος ανέφερε: «Είναι ένας άνθρωπος που του πιστώθηκε η επιτυχία του Survivor τα πρώτα χρόνια που το έκανε και δεν του πιστώνεται η αποτυχία του Survivor και αυτό είναι μεγάλη τύχη και προσόν για έναν παρουσιαστή. Αδιαμφισβήτητα είναι πολύ καλός παρουσιαστής για τέτοια προγράμματα ο Γιώργος. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έκανε τα Survivor του 40% και πλέον τα Survivor του 7%. Όταν κάνει 40% ένα πρόγραμμα είναι ο καλύτερος παρουσιαστής στην Ελλάδα ο Λιανός και όταν κάνει 7% να είναι ο χειρότερος; Είναι ο ίδιος, είναι ή καλός ή κακός; Αν λέμε ότι ήταν καλός στο 40%, να λέμε ότι ήταν κακός και στο 7%, είναι δίκαιο αυτό; Όχι!».

Ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν ήμουν εγώ Acun, θα τα άλλαζα όλα, και τον παρουσιαστή. Αν ήμουν Acun, θα έβαζα τον Λιανό σε άλλο πρότζεκτ μου. Θα τον έβαζα στο Exathlon, να τον «ξεκουράσω». Στο πρόγραμμα που κάνει 7%, τα αλλάζεις όλα, δεν αφήνεις τίποτα ίδιο. Στο πρόγραμμα που κάνει 7% και σου φωνάζει «βαρέθηκα», τους αλλάζεις όλους. Τι δεν καταλαβαίνετε; Ή ξεκουράζεις το ίδιο για κάνα δυο χρόνια».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Γιώργος Λιανός: Φωτογράφισε τη πανέμορφη σύζυγό του χωρίς φίλτρα & μακιγιάζ και μας μάγεψε με τη φυσική ομορφιά της

Ο Γιώργος Λιανός απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της συζύγου της, Κωνσταντίνας Καραλέξη και της κορούλας τους, Βαλέρια. Ο παρουσιαστής του Survivor και ραδιοφωνικός παραγωγός είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών καθώς με την πρώην σύζυγό του, Ανθή, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Αριάνα, τον Ιάσωνα και τον Κωνσταντίνο.

Με αφορμή τη χθεσινή γιορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Γιώργος Λιανός ευχήθηκε στη σύζυγό του, αναρτώντας μία φωτογραφία της. “Σήμερα γιορτάζει ο άνθρωπός μου”, έγραψε αναρτώντας μία φωτογραφία της Κωνσταντίνας του. Στο στιγμιότυπο, η σύζυγός του είναι εντελώς αμακιγιάριστη και με τα φυσικά μαλλιά της.

514

Τα πιο σημαντικά