Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
PlusΣοβαρό τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη δύο νεαρών στην παραλιακή

Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη δύο νεαρών στην παραλιακή

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στον “Ευαγγελισμό” δύο νέοι, ένας πεζός και ένας οδηγός δίκυκλου, από τροχαίο που έγινε το πρωί της Πέμπτης, στην παραλιακή, στο ύψος του Ασκληπιείου Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 8 το πρωί. Ο ένας νεαρός επέβαινε στο δίκυκλο και πήγαινε στη δουλειά του και ο άλλος περίμενε στη διάβαση για να περάσει απέναντι, όταν έπεσε πάνω τους ένα μεγάλο όχημα (νταλίκα ή φορτηγό) του οποίου ο οδηγός δεν σταμάτησε.

Όποιος γνωρίζει κάτι για τις συνθήκες που έγινε το τροχαίο παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ⚠️
ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ,ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 7:30-8:00 ΤΟ ΠΡΩΙ. Ο ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΕΤΩΝ 25 ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΖΟΣ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ,ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΝΤΑΛΙΚΑ Ή ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ( ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) Η ΣΤΟ Α’ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

Τα πιο σημαντικά