Σουίτες ξενοδοχείου, κρέμονται στην άκρη ενός βράχου σε ύψος 400 μέτρων και κόβουν την ανάσα!  

18 Ιουλίου, 2015 5:04 ΜΜ
More videos

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως νιώθουν τα πουλιά εκεί ψηλά; Είτε αναβαίνοντας με ένα γυάλινο εξωτερικό ασανσέρ στον ψηλότερο όροφο ενός κτηρίου, είτε πετώντας με αεροπλάνο, είναι πάντα όμορφο να απολαμβάνεις τη θέα από ψηλά. Όμως όταν ανακαλύψαμε αυτές τις μοναδικές σουίτες ξενοδοχείου που κρέμονται στην άκρη ενός βράχου, μας κόπηκε κυριολεκτικά η ανάσα.

Οι Σουίτες “Skylodge Adventure” βρίσκονται στην Ιερή Κοιλάδα των Ίνκας, στο Κούσκο του Περού. Αρχικά, μοιάζουν με τρεις κάψουλες κολλημένες στην πλαγιά ενός τεράστιου βουνού. Όμως μετά από έναν πιο κοντινό έλεγχο, καταλαβαίνεις πως είναι τα δωμάτια ενός ξενοδοχείου, που άνετα συγκαταλέγεται στα πιο τρελά του κόσμου. Και αν δεν φοβάστε τα ύψη, σας παρέχουν μια εκπληκτική θέα, ακριβώς σαν αυτή που απολαμβάνουν τα πουλιά!

Το εσωτερικό τους δε, είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Εσείς θα μένατε σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο; Περιμένουμε τα σχόλια σας!

Οι Σουίτες “Skylodge Adventure” συμπεριλαμβάνονται στα πιο εντυπωσιακά και πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου και είναι κρεμασμένες στην πλαγιά ενός βράχου που έχει θέα την Ιερή Κοιλάδα του Κούσκο.

scary-see-through-suspended-pod-hotel-peru-sacred-valley-81-600x354

Το ξενοδοχείο διαθέτει τρεις διαφορετικές σουίτες, οι οποίες κρέμονται σε ύψος 400 μέτρων.

scary-see-through-suspended-pod-hotel-peru-sacred-valley-21-600x344

Υπάρχουν δυο τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να πάει στο δωμάτιο του. Μπορεί να πάρει μια σειρά από zip lines, συνοδευόμενος πάντα από δίγλωσσο οδηγό.

scary-see-through-suspended-pod-hotel-peru-sacred-valley-3-600x389

Ή μπορεί να σκαρφαλώσει την 400 μέτρων σκάλα που έχει τοποθετηθεί στην πλαγιά του βουνού.

BannerNo492_587_440_90

Οι κάψουλες έχουν 7.5 μέτρα μήκος,  2.5 μέτρα πλάτος και 2.5 μέτρα ύψος. Είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο και  ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες πολυανθρακικό υλικό (polycarbonate).

scary-see-through-suspended-pod-hotel-peru-sacred-valley-6-600x289

Κάθε σουίτα είναι εντελώς διάφανη, με τέσσερα κρεβάτια, μια τραπεζαρία και ένα ιδιωτικό μπάνιο.

scary-see-through-suspended-pod-hotel-peru-sacred-valley-1-600x429

Το μπάνιο χωρίζεται από το υπνοδωμάτιο με έναν τοίχο και διαθέτει μια λειτουργική τουαλέτα, νιπτήρα, καθώς και μια εκπληκτική θέα στην κοιλάδα.

scary-see-through-suspended-pod-hotel-peru-sacred-valley-811-600x330

Το εσωτερικό της κάθε σουίτας περιλαμβάνει τέσσερις λάμπες και ένα φωτάκι για το διάβασμα, τα οποίο τροφοδοτούνται από φωτοβολταϊκά πάνελ.

scary-see-through-suspended-pod-hotel-peru-sacred-valley-9-600x399

Μια καταπακτή πρόσβασης υπάρχει πάνω από κάθε σουίτα για να κάνει πιο ασφαλή την είσοδο και την έξοδο.

scary-see-through-suspended-pod-hotel-peru-sacred-valley-4-600x390

Στους επισκέπτες παρέχεται πρωινό, βραδινό και κρασί. Η τιμή ανά άτομο ξεκινάει από τα 260 ευρώ τη βραδιά, δεν είναι κι άσχημη για μια κρεμαστή σουίτα.

gopr3549_587_440_90

scary-see-through-suspended-pod-hotel-peru-sacred-valley-82-600x330
Οι Σουίτες “Skylodge Adventure” είναι πραγματικά μοναδικές. Η δημιουργική χρήση του χώρου σε συνδυασμό με την απίθανη θέα, κάνει αυτές τις σουίτες ένα από τα πιο ξεχωριστά μέρη του κόσμου στο οποίο πρέπει να μείνεις έστω και μια φορά στη ζωή σου!