Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣωτήρης Μουστάκας – «Δυστυχώς έβγαλαν τα οστά του, ούτε που ξέρω που...

Σωτήρης Μουστάκας – «Δυστυχώς έβγαλαν τα οστά του, ούτε που ξέρω που βρίσκονται». Τι αποκαλύπτει ο ανιψιός του

“Θα ήθελα να φέρουν τα οστά του στην Κύπρο, στον τόπο όπου γεννήθηκε, να αγοράσουμε έναν τάφο και να τα βάλουμε μέσα” ανέφερε ο Μιχάλης Μουστάκας

Ο ανιψιός του Σωτήρη Μουστάκα, Μιχάλης, μίλησε στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή για την επέμβαση που κόντεψε να του στοιχίσει τη ζωή αλλά και για τη βοήθεια που έλαβε από τον αείμνηστο θείο του.

screenshot 834

«Ήθελα πολύ να τελειώσω τη σχολή του Εθνικού. Πήγα, τα κατάφερα. Με βοήθησε ο Σωτήρης Μουστάκας. Μεγάλωσα με όλους αυτούς τους κωμικούς, εκτός από τον θείο μου. Με τον Ψάλτη κάναμε πολλή παρέα, ήταν εκείνος που με βοήθησε να ανέβει το κασέ μου και με έβαλε στην ταμπέλα. Είμαι πολύ στενοχωρημένος.

Όταν είχε πεθάνει ο Σωτήρης, νόμιζα ότι ο τάφος είχε αγοραστεί ενώ ήταν η κηδεία. Δυστυχώς έβγαλαν τα οστά του, ούτε που ξέρω ότι βρίσκονται. Θα ήθελα να φέρουν τα οστά του στην Κύπρο, στον τόπο όπου γεννήθηκε, να αγοράσουμε έναν τάφο και να τα βάλουμε μέσα. Όχι, να είναι στο πουθενά. Είναι κρίμα γιατί αυτός ο άνθρωπος αγαπήθηκε τόσο πολύ στην Ελλάδα. Πέθανε με την ελληνική σημαία» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Μουστάκας.

«Ήταν αρκετά σοβαρή η εγχείρηση, δεν ξύπνησα στη νάρκωση. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η πλάκα είναι ότι με ρώτησαν ένιωσες τίποτα; Τι να νιώσω; Πήγα κι ήρθα φαίνεται» πρόσθεσε ο Μιχάλης Μουστάκας.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι έγινε μπαμπάς σε ηλικία 61 ετών, ο Μιχάλης Μουστάκας εξομολογήθηκε πως «δεν το περίμενα! Νιώθω κι εγώ πιο παιδί. Ξαναγεννήθηκα. Με έλεγαν όλοι “ο Βουτσάς της Κύπρου”. Όταν πήγα να γράψω το παιδί στο νηπιαγωγείο, με ρώτησαν αν είναι εγγονάκι μου. Η σύντροφός μου είναι πιο μικρή από εμένα, την περνάω 25 χρόνια».

Για την υγεία του είπε:

«Έκανα επέμβαση στο συκώτι. Η εγχείρηση ήταν αρκετά σοβαρή, όλοι φοβήθηκαν γιατί δεν ξύπνησα στην νάρκωση. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά. Μου έκαναν ανάνηψη. Πήγα και ήρθα φαίνεται».

Τα πιο σημαντικά