Σωτήρης Κοντιζάς: Η εξομολόγηση του για την 2χρονη κόρη του και τη σύζυγό του

4 Μαρτίου, 2018 1:59 ΜΜ
More videos

Στο περιοδικό People παραχώρησε συνέντευξη ο ελληνο-ιάπωνας κριτής του Master Chef, Σωτήρης Κοντιζάς, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύζυγο και την κόρη του, αλλά και τη ζωή του πίσω από τις κάμερες!

Πώς είσαι μέσα στο σπίτι με τη γυναίκα και την κόρη σου;

Αυτή την περίοδο είμαι πολύ απασχολημένος με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Έτσι, δεν έχω πολλές στιγμές ηρεμίας. Σκέψου πως την περασμένη βδομάδα που πήγαμε να φάμε στο σπίτι των γονιών μου με πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Εγώ κάνω σχέδια για το τι θα κάνω όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Ξέρεις τι ονειρεύομαι; Να παίξω με την κόρη μου, να διαβάσω ιστορία, να πάμε ένα ταξίδι, να ακούσω μουσική, να παίξω πιάνο. Επίσης, για κάποιο λόγο θέλω να παίξω ηλεκτρονικά παιχνίδια, που μου έχουν λείψει πολύ

Με τη 2χρονη κόρη σου τι απολαμβάνεις να κάνετε μαζί;

Είναι μαγική η εμπειρία να είσαι μπαμπάς. Είναι σημαντικό να περνάμε στιγμές μαζί και να κάνουμε τα απλά, καθημερινά πράγματα, όπως να την κάνω μπάνιο, να τρώμε πρωινό, να την αλλάζω. Ετοιμάζω το πρωινό της φτιάχνοντας βρόμη, σταφίδες και μπανάνα, αλλά δεν καταφέρνω πάντα να πλύνουμε μαζί τα δόντια το βράδυ. Ποντάρω περισσότερο στις πρωινές δραστηριότητες. Έχω παρατηρήσει πως αν περάσουν δυο τρεις ημέρες και δεν τη δω, η μικρή έχει διαφορετική συμπεριφορά απέναντί μου. Την περασμένη βδομάδα, που περάσαμε δύο ημέρες μαζί, ξυπνούσε το πρωί και ήθελε να της διαβάζω τον Πινόκιο. Όταν δεν με βλέπει, είναι πιο μαγκωμένη στην αρχή και πηγαίνει περισσότερο στη μητέρα της. Η συγκεκριμένη εικόνα μού ραγίζει την καρδιά. Η γυναίκα μου με τσιγκλάει πως δεν ασχολούμαι πολύ, καθώς είναι φορτωμένο το πρόγραμμά μου, και έχει δίκιο. Όμως, προσπαθώ να το φτιάξω.

Ακολουθήστε μας στο facebook: