Σοράγια: Πώς είναι σήμερα η πιο μοχθηρή γυναίκα των τηλενουβελών

24 Νοεμβρίου, 20179:15 ΠΜ
More videos

Τη δεκαετία του ’90 ακούγαμε Soraya και τρέχαμε, από τα… βιώματα που είχε δημιουργήσει η πρωταγωνίστρια θρυλικής σαπουνόπερας. Ας δούμε πώς είναι σήμερα η γυναίκα που ήταν ο φόβος και ο τρόμος της “Μαρίας της γειτονιάς”.

H Itatí Cantoral Zucchi έχει ερμηνεύσει το ρόλο πιο μοχθηρής γυναίκας που εμφανίστηκε ποτέ σε telenovela. Και αν θυμηθείτε τι γινόταν στις σαπουνόπερες από τη Λατινική Αμερική που είδε όλος ο πλανήτης, τη δεκαετία του ’90, θα αντιληφθείτε πως πρόκειται για τίτλο τιμής. Ιδού μια χαρακτηριστική σκηνή από τη σαπουνόπερα με τίτλο “Μαρία της γειτονιάς”, όπου η Itatí διέπρεψε ως Soraya Μontenegro -δεν διστάζει να χτυπήσει κορίτσι που βρίσκεται σε αμαξίδιο.

via GIPHY

via GIPHY

Μπορείτε επίσης, να δείτε με τι άνεση δολοφονεί άνθρωπο, αλλά και πώς αποχωρεί από τον τόπο του εγκλήματος.

via GIPHY

via GIPHY

Ναι, θα λέγατε πως η Soraya ήταν του τρελού. Η γεννημένη στις 13/5 του 1975, Itati πρωταγωνίστησε σε αρκετά σίριαλ και ταινίες στο Μεξικό, όπου έκανε καριέρα και ως τραγουδίστρια. Παντρεύτηκε, απέκτησε τρία παιδιά, ενόσω συνέχιζε την πορεία προς το θρίαμβο. Η τελευταία δουλειά που έκλεισε είναι στο “Silvia Pinal, frente a ti” που θα περάσει στη μικρή οθόνη τη ζωή της ηθοποιού και πολιτικού του Μεξικού, Silvia Pinal, εκ των τελευταίων εκπροσώπων της χρυσής εποχής του μεξικανικού κινηματογράφου. Τα γυρίσματα άρχισαν τον περασμένο Φλεβάρη και από τότε η Itatí ποστάρει, συχνά πυκνά, στο στο λογαριασμό που έχει στο Instagram μια φωτογραφία που πείθει και τον τελευταίο πως διατηρείται σε φόρμα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News