Σωματείο ταξί: «Οι οδηγοί ταξί δεν είναι πόρνες στις βιτρίνες του Άμστερνταμ»

1 Οκτωβρίου, 2017 8:49 ΠΜ
More videos

Επίθεση του σωματείου στον ιδρυτή της Taxibeat Νίκο Δανδράκη – Πρωτοφανής παραλληλισμός που στην ουσία θίγει τους ταξιτζήδες, για την αξιολόγησή τους από το επιβατικό κοινό.

Έντονες συζητήσεις αλλά και σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει μία ανάρτηση του συνδέσμου αυτοκινητιστών ταξί Αττικής στο facebook με την οποία επιχειρείται να συνδεθεί η αξιολόγηση των οδηγών ταξί με τις πόρνες στις βιτρίνες στα Red Lights στο Άμστερνταμ.

Mε αφορμή την επερχόμενη κατάργηση των ηλεκτρονικών πλατφορμών και εφαρμογών που σχεδιάζει το υπουργείο Μεταφορών, και την αναμενόμενη αντίδραση του ιδρυτή του taxibeat Νίκου Δανδράκη, ο ΣΑΤΑ φρόντισε να περάσει στην αντεπίθεση με τον ισχυρισμό ότι οι ταξιτζήδες που αξιολογούνται από το επιβατικό κοινό είναι σας τις πόρνες της Ολλανδίας.

Στην επίμαχη ανάρτηση του ο ΣΑΤΑ αναφέρει:

«Ο άνθρωπος που πλούτισε από τον ιδρώτα των ταξιτζήδων, που τους έβαλε σε κοινή θέα για να επιλέγει ο πελάτης , όπως γίνεται με τις πόρνες στις βιτρίνες στα Red Lights στο Άμστερνταμ, θέλει να έχει λόγο στην διαμόρφωση του νομοσχεδίου».

facebook