Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα – «Μου αρέσουν τα αντρικά πόδια»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα – «Μου αρέσουν τα αντρικά πόδια»

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη νοσηρή υπόθεση με τον Αρχιμανδρίτη που έστειλε χυδαία βίντεο στο 12χρονο αγόρι στο Ναύπλιο.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού, ο ρασοφόρος έστειλε δύο εμετικά βίντεο στον γιο του, με τον εαυτό του να αυνανίζεται γυμνός, ενώ του έστειλε και χυδαία μηνύματα, μέσω Instagram.
Ο ιερέας βρήκε αφορμή όταν είδε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο 12χρονος με τα καινούργια παπούτσια που του είχε κάνει δώρο ο πατέρας. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, του έστειλε μήνυμα στο οποίο έγραφε «δεν πίστευα ότι θα μου αρέσουν τα ανδρικά πόδια». Έπειτα μετά από μερικά μηνύματα έστειλε τα χυδαία βίντεο στον ανήλικο.

Σοκαρισμένο το αγόρι, όταν είδε το πρώτο μήνυμα έστειλε μήνυμα στον ιερέα και τον ρώτησε μήπως κάνει κάποιο λάθος, ωστόσο ο σάτυρος ρασοφόρος συνέχισε να του στέλνει. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά την καταγγελία, ο ιερέας υποστήριξε ότι κάποιος… χάκαρε τον λογαριασμό του.

«Το παιδί μού έστειλε μήνυμα «μπαμπά, βοήθεια» με μεγάλα γράμματα. Είχε κάνει screenshot τη συνομιλία και τα βίντεο και μου τα έστειλε να τα δω» αποκάλυψε ο πατέρας σημειώνοντας ότι ο 40χρονος ιερέας θεωρείτο άνθρωπος εμπιστοσύνης στην τοπική κοινωνία.
«Είχα να ηρεμήσω τον μικρό και να έρθω σε επικοινωνία με τον κληρικό, να τον ενημερώσω ότι από το προφίλ του φεύγει άσεμνο υλικό. Πίστευαν όλοι ότι τον είχαν χακάρει. Επικοινώνησα με τον ίδιο να του πω τι γίνεται, να κάνει κάτι κι ότι θα κάνω καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μου είπε ότι δεν χρειάζεται, ότι του έχουν διαμαρτυρηθεί άλλα 4 άτομα ότι έχουν λάβει υλικό από το προφίλ του και ότι έχει αλλάξει τους κωδικούς του» είπε στο Live News o πατέρας του 12χρονου.

Σημειώνεται ότι ο ιερέας, ο οποίος έχει τεθεί σε αργία, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την δίκη η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου. Μάλιστα, του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα να μην επικοινωνεί με το παιδί και να μην το πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων.

Τα πιο σημαντικά