Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣοκαρıστıκó συμβάν στη Θεσσαλονίκη: Νεαρоί γρονθοκόπnσαν οδηγό του ΟΑΣΘ μέσα στο λεωφορείο

Σοκαρıστıκó συμβάν στη Θεσσαλονίκη: Νεαρоί γρονθοκόπnσαν οδηγό του ΟΑΣΘ μέσα στο λεωφορείο

Επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν οδηγό του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) μέσα στο λεωφορείο, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της υπηρεσίας του, δύο νεαροί, μέλη μιας ομάδας περίπου είκοσι ατόμων, επειδή τους ζήτησε να σταματήσουν να ενοχλούν με τις φωνές τους άλλους επιβάτες.

Ειδικότερα, το περιστατικό βίας σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου, σε λεωφορείο της γραμμής 72, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας. Μία ομάδα περίπου είκοσι νεαρών επιβατών του λεωφορείου φέρεται να μιλούσε δυνατά και να ενοχλούσε με τις φωνές τους άλλους επιβάτες.

Ο οδηγός τους ζήτησε να χαμηλώσουν τους τόνους και τότε φέρεται να δέχθηκε επίθεση από δύο νεαρούς, οι οποίοι φέρεται να τον γρονθοκόπησαν, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα επείγοντα του εφημερεύοντος νοσοκομείου.

«Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης δεν ανέχεται συμπεριφορές βίας εναντίον των εργαζομένων του και στέκεται δίπλα τους, παρέχοντας ηθική και νομική υποστήριξη, ώστε να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ.

Τα πιο σημαντικά