ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Κλέβουν σκυλιά και πουλάνε το κρέας τους σε εστιατόρια!

3 Οκτωβρίου, 2014 10:17 ΜΜ
More videos

Οι κλέφτες αρπάζουν τα σκυλιά από τους ιδιοκτήτες τους και πουλάνε το κρέας τους στα εστιατόρια!

 Δεκάδες χιλιάδες σκυλιά έχουν κλαπεί από σπίτια στο Βιετνάμ προκειμένου το κρέας τους να πουληθεί σε εστιατόρια της περιοχής αφού η κυβέρνηση προσπαθεί να περιορίσει το εμπόριο κρέατος σκύλων, μέσω της απαγόρευσης των εισαγωγών.

Το κύμα αυτό των κλοπών έχει οδηγήσει σε βίαιες συγκρούσεις στο Ανόι αφού πολλοί ιδιοκτήτες των άτυχων ζώων που προσπάθησαν να τα προστατεύσουν, βρήκαν πολλές φορές τραγικό θάνατο από τους ληστές.

Μεταξύ των θυμάτων και ένας 18χρονος του οποίου ο πατέρας μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Αγαπούσε πολύ το σκύλο του. Τον ένιωθε σαν δικό του άνθρωπο. Αυτός ήταν και ο λόγος που θέλησε να τον προστατεύσει από τον κλέφτη. Δεν πιστεύω ότι ο κακοποιός ήθελε να σκοτώσει το παιδί μου. Ήθελε μάλλον μόνο να τον τραυματίσει για εκφοβισμό. Η σφαίρα όμως βρήκε το στόχο της» δήλωσε ο πατέρας του θύματος.

20 κλέφτες έχουν επίσης σκοτωθεί αλλά το επικίνδυνο εμπόριο τους είναι τόσο προσοδοφόρο που φτάνει ακόμα και τα 60 δολάρια τη βραδιά.

Οι ακτιβιστές ζητούν να αλλάξει η νομοθετική ρύθμιση για το εμπόριο του κρέατος των σκύλων αφού οι κλέφτες δεν φυλακίζονται σε περίπτωση που συλληφθούν.

jpeg skilo2

newsbomb.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: