Σοκαριστική φωτογράφιση της Δούρου κατά της ομοφοβίας

4 Οκτωβρίου, 2014 1:33 ΜΜ
More videos

Η περιφερειάρχης Αττικής εμφανίζεται χτυπημένη στο πρόσωπο – Στην παρέμβασή της αναφέρεται στην ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε 17χρονη στο σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο

Εξώφυλλο στο περιοδικό για ομοφυλόφιλους Antivirus έγινε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού είναι αφιερωμένο στην ομοφοβία και εκτός από την περιφερειάρχη Αττικής, γράφουν και φωτογραφίζονται ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς και οι ηθοποιοί Αντίνοος Αλμπάνης και Μαρία Καβογιάννη.

Από την πλευρά της η κυρία Δούρου στην παρέμβασή της κάτω από τη φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να έχει χτυπηθεί στο στόμα επιλέγει να σχολιάσει την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε μια 17χρονη ομοφυλόφιλη στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο.

Η περιφερειάρχης Αττικής γράφει:

Στην Ελλάδα του 2014 η 17χρονη που δέχθηκε πρόσφατα φραστική και σωματική επίθεση από έναν άγνωστο δεν είναι η μόνη, δυστυχώς, που λυπάται. Γιατί τέτοιες ειδήσεις που περνούν, αν περνούν κιόλας, στα ψιλά φανερώνουν πολλά…

Για την κοινωνία και τους ανθρώπους. Και δείχνουν πόσο δρόμο έχουμε ακόμη μπροστά μας, έτσι ώστε μια 17χρονη ομοφυλόφιλη με τη φιλενάδα της να μην κινδυνεύουν με ξυλοδαρμό σε δημόσιο χώρο ένα βράδυ στην Αθήνα.

protothema

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: