Σοκαριστικά συνθήματα κατά του Μητσοτάκη στο Βελλίδειο – Κοκκίνισε ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός

3 Απριλίου, 2022 1:17 ΠΜ
More videos

Άφωνος έμεινε ο πρωθυπουργός κατα την άφιξη του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο για το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Εξω απο τον χώρο υπήρχαν συγκεντρωμένοι υγειονομικοι που διαμαρτύρονται για τις αναστολές εργασίας και την ανύπαρκτη κυβερνητική πολιτική στήριξης του ΕΣΥ.

Βεβαια δεν ειναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός βρίσκεται αντιμέτωπος με πολίτες που διαμαρτύρονται αλλα αυτο που τον σόκαρε ήταν από τα συνθήματα που ακούστηκε έντονα την ώρα που έφτασε ο Κυριακος Μητσοτακης στο Βελλίδειο.

Το σύνθημα ήταν το «κάτω η χούντα του Μητσοτάκη», με τον Κυριακο Μητσοτακη να κοκκινίζει συνειδητοποιώντας πως κάποιοι πολίτες νιώθουν τοσο ασφυκτικά πιεσμένοι απο τις πολιτικές που εφαρμόζει αυτή η κυβέρνηση που εχουν φτάσει στο σημείο να ταυτίζουν την κυβερνηση του με εκείνες άλλων σκοτεινών περιόδων.

Παρολο που προχωρώντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουγε τα στελέχη του κόμματός του να τον παροτρύνουν λέγοντας «προεδράρα μη μασάς τίποτα», εκείνος ένιωσε ασχημα, ίσως για πρώτη φορά στην καριέρα του σαν πολιτικος.

Η Αστυνομία, πάντως, είχε από νωρίς δημιουργήσει ένα «τοίχος» γύρω από τους διαδηλωτές, εμποδίζοντάς τους να πλησιάσουν περισσότερο προς το Συνεδριακό Κέντρο.