Σοκάρει η μακάβρια ανακάλυψη! Άνοιξαν το φέρετρο του συγγενή τους και βρήκαν το πτώμα ενός αγνώστου

6 Οκτωβρίου, 2014 6:59 ΜΜ
More videos

– Την έκπληξη διαδέχθηκε η οργή για τους συγγενείς εκλιπόντος από το 1958, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να ταφεί κάποτε στην Κύπρο
– Λίγο πριν το κοιμητήριο οι συγγενείς ανακάλυψαν πως στο φέρετρο βρισκόταν το πτώμα ενός αγνώστου άντρα σε αποσύνθεση
– Την υπόθεση έχει αναλάβει η κυπριακή Αστυνομία για να εξακριβωθεί τι πήγε λάθος και να ταυτοποιηθεί ο νεκρός που ταξίδεψε στην Κύπρο

Άναυδοι έμειναν οι συγγενείς εκλιπόντα από το 1958 όταν άνοιξαν το φέρετρο και αντί να δουν τα οστά του συγγενικού τους προσώπου, αντίκρισαν το πτώμα ενός αγνώστου σε αποσύνθεση.

Το απίστευτο περιστατικό δεν συνέβη κάπου μακριά, αλλά στα καθ’ ημάς. Συγκεκριμένα, μια οικογένεια ανέλαβε να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία του συγγενή τους από το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής μετά από 54 χρόνια: Να ταφεί κάποτε στην Κύπρο.

Συγγενικό πρόσωπο ανέλαβε να διεκπεραιώσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για την εκταφή και μεταφορά της σορού στην Κύπρο. Για τρεις βδομάδες, τα οστά βρίσκονταν στο τελωνείο προκειμένου να περάσουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και να εκδοθούν τα κατάλληλα πιστοποιητικά.

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία, η οικογένεια προχώρησε στις απαραίτητες διευθετήσεις για να τελεστεί η κηδεία στην Κύπρο.

Ωστόσο, λίγο πριν δεχθεί η κυπριακή γη τη σορό του εκλιπόντος, οι συγγενείς άνοιξαν το φέρετρο και βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα: αντί για τα οστά του συγγενή τους, στο φέρετρο βρισκόταν το πτώμα ενός άγνωστου άντρα σε αποσύνθεση.

Η μακάβρια ανακάλυψη έχει προκαλέσει την οργή της οικογένειας, η οποία κατήγγειλε την υπόθεση και πλέον η κυπριακή Αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εξακριβωθεί πού έγινε το λάθος, αλλά και ποιο είναι το πτώμα που «αντικατέστησε» τη σορό του εκλιπόντος από το 1958.

newsit.com.cy

Ακολουθήστε μας στο facebook: