Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία στη Λακωνία – «Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα;»

6 Δεκεμβρίου, 2021 12:42 ΜΜ
More videos

Το έγκλημα χθές το βράδυ  ενώ στη συνέχεια ο δράστης ενημέρωσε την αστυνομία, όπου ομολόγησε την πράξη του. Το κίνητρο της δολοφονίας, φαίνεται πως και σε αυτή την περίπτωση ήταν η παθολογική ζήλεια. Μιλώντας στους αστυνομικούς ο δράστης ανέφερε ότι η σύζυγος του είχε εραστή και του είπε να πάρει τα παιδιά και να φύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες δύο ημέρες το κλίμα στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι ήταν τεταμένο. Το βράδυ της Κυριακής και ενώ το ζευγάρι είχε βάλει τα παιδιά τους για ύπνο, ο 40χρονος και η 36χρονη ξάπλωσαν αλλά ξέσπασε ανάμεσά τους άλλος ένας καυγάς.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του τον έβρισε. «Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα;», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Κι επειδή θεωρούσε ότι η 36χρονη ήθελε να τον αφήσει γιατί είχε εραστή, με τα παιδιά τους μέσα στο σπίτι, τη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια!

Αφού σκότωσε τη γυναίκα, έφυγε από το σπίτι και άρχισε να περιπλανιέται στην περιοχή. Ώρες αργότερα, τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε τη δολοφονία, δηλώνοντας μετανιωμένος. «Πρέπει να έχω σκοτώσει τη γυναίκα μου», είπε και τους έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού του, όπου και τον συνέλαβαν.