Σοκάρει η Μπέλα Χαντίντ: Με δάκρυα στα μάτια εξομολογείται την μάχη που δίνει με την κατάθλιψη

10 Νοεμβρίου, 2021 11:00 ΜΜ
More videos

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες, η Μπέλα Χαντίντ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους την μάχη που δίνει με την κατάθλιψη, με μία σειρά από φωτογραφίες όπου την βλέπουμε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Γουίλοου Σμιθ αγαπώ εσένα και τα λόγια σου. Με κάνουν να αισθάνομαι λιγότερο μόνη και γι’ αυτό ήθελα να κάνω αυτό το post. Αυτή είναι η καθημερινότητά μου εδώ και μερικά χρόνια. Τα social media δεν είναι αληθινά.

Για όποιον περνά δύσκολα, να το θυμάται αυτό. Κάποιες φορές το μόνο που χρειάζεται να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος. Έτσι από εμένα σε εσένα, δεν είσαι μόνος. Σε αγαπώ, σε βλέπω και σε ακούω.

Η αυτοβοήθεια και η ψυχική ασθένεια δεν είναι ευθεία γραμμή και μοιάζει με roller-coaster με εμπόδια. Έχει τα πάνω της και τα κάτω της… Αλλά θέλω να ξέρεις ότι υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ και το roller-coaster κάποια στιγμή ολοκληρώνει την πορεία του. Μου πήρε πολύ καιρό για να το βάλω αυτό στο μυαλό μου. Αν δουλεύεις σκληρά με τον εαυτό σου, περνώντας χρόνο μόνη για να αντιληφθείς τα τραύματά σου θα είσαι πάντα σε θέση να καταλάβεις και να μάθεις για τον δικό σου πόνο και πώς να το διαχειριστείς», έγραψε η Μπέλα Χαντίντ.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.