Σοκάρει η καταγγελία των αδερφιών: «Ο πατέρας μας βίαζε και η μητέρα σιωπούσε» – Τα πάρτι βιασμού και ο εφιάλτης που έζησαν

1 Νοεμβρίου, 202212:18 ΜΜ

Μόνο φρίκη προκαλούν τα όσα γίνονται γνωστά για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων αδερφιών ηλίκιας 17 και 22 ετών σήμερα, από τους γονείς τους στα Πετράλωνα.

Το κακοποιητικό περιβάλλον και τη σεξουαλική σε βάρος τους κακοποίηση που βίωναν από τον πατέρα τους, κατήγγειλαν 17χρονος και η 22χρονη αδελφή του. Όπως καταγγέλλουν ο πατέρα τους βίαζε τα δύο παιδιά του, ενώ τα “προωθούσε” και σε φίλους του, ενώ ήταν σε ηλικία το αγόρι 7ετών και η νεαρή 12χρόνων.

Παράλληλα τα δύο αδέλφια, στρέφονται νομικά και κατά της μητέρα τους, για την οποία αναφέρουν στην καταγγελία τους, ότι γνώριζε τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος τους από τον πατέρα της οικογένειας, και ήταν παρούσα στους βιασμούς ωστόσο συγκάλυπτε τις πράξεις του συζύγου της.

Σε ηλικία 7ετών το αγόρι της οικογένειας είναι μιλήσει σε εκπαιδευτικό στο Δημοτικό Σχολείο στο οποίο φοιτούσε, όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε πρόβλημα στο οικογενειακό περιβάλλον και υπήρξε παρέμβαση από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Στη συνέχεια τα δύο αδέλφια είχαν υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά το 2018, σε βάρος των γονιών τους, υπόθεση που έχει παραπεμφθεί σε προκαταρκτική εξέταση. Η υπόθεση επανέρχεται σε διερεύνηση μετά από νέα καταγγελία που υπέβαλλαν τα δύο αδέλφια κατά της μητέρας για συγκάλυψη.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

Στην καταγγελία του, ο 17χρονος, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όσα έζησε μέσα στο σπίτι του πριν από 10 χρόνια, από τον πατέρα του αλλά και άλλα άτομα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«… Έχω βιώσει την σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, από το θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς που συμμετείχαν σε όργια τα οποία ο ίδιος ο «πατέρας» μου διοργάνωνε και στα οποία αφού με βίαζε πρώτα αυτός , εν συνεχεία με πέταγε στους άλλους συμμετέχοντες σε αυτά…»

Με τη μήνυσή τους, τα παιδιά θεωρούν ότι η μητέρα όχι μόνο γνώριζε αλλά και ήταν αυτόπτης μάρτυρας των βιασμών τους. Συγκεκριμένα, ο 17χρονος αναφέρει σε άλλο σημείο «… Με βίασε μπροστά της και εκείνη έκανε πως δεν είδε τίποτα»

Η 22χρονη «Α» καταγγέλλει τη σεξουαλική κακοποίησή της τόσο από τον πατέρα της όσο και από άλλους… φίλους της οικογένειας. Αναφερόμενη σε φιλικό ζευγάρι, λέει ότι « Με κακοποιούσαν για πάνω από έξι χρόνια. Η δε γυναίκα, έχει πολλές φορές ασελγήσει μέσα σε βάθος τριετίας και στη μικρή μας αδελφή και έχει κακοποιήσει και βιντεοσκοπήσει και τον πρώτο από εμάς (εννοεί τον αδελφό της) αφού λάμβανε πάντα μέρος στα όργια» .

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΤΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΝ 7ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ – ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ Η ΜΗΤΕΡΑ

Μιλώντας στο OPEN η δικηγόρος της 22χρονης ανέφερε πως το αγόρι, 7 χρονών τότε, βιαζόταν από τον πατέρα τους, το θείο και φίλους τους, με τη συγκάλυψη της μητέρας.

Μάλιστα όπως είπε οργάνωναν πάρτι βιασμού, στα οποία ο γιος ζούσε τις φρικαλεότητες, ενώ υπήρξε και φορά που βιάστηκε μπροστά της,ε τη μητλερα να σιωπά.

Η υπόθεση έχει καταγγελθεί από το 2017 με μήνυση κατά του πατέρα, και έφτασε μέχρι την προκαταρκτική εξέταση αλλά τελικά δεν προχώρησε, προκαλώντας ερωτήματα.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΚΟΥΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΝ

Η κοπέλα εδώ και χρόνια ζει στην επαρχία προσπαθώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ενώ ο 17χρονος μένει με την οικογένεια που τον βοήθησε να ξεφύγει από τον εφιάλτη και να καταγγελθούν όλα αυτά. Υπάρχει και τρίτο παιδί, πιο μικρό, το οποίο μένει ακόμα με τη μητέρα. Ο πατέρας έχει φύγει από το σπίτι.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News