Σοκ στο Βόλο: Αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία πήγε στα επείγοντα και κατέρρευσε

1 Αυγούστου, 2022 10:35 ΜΜ
More videos

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του Λάζαρου Τσαλόγλου, 75 χρόνων, πρώην επαγγελματία ενδυμάτων στην οδό Μαιάνδρου, στη Νέα Ιωνία, που θρηνεί τον απροσδόκητο θάνατό του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο μονάκριβος γιος του, Μιχάλης, πολιτικός μηχανικός, στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο πατέρας του το Σάββατο, νωρίς το μεσημέρι, αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και αποφάσισε να μεταβεί στο Νοσοκομείο Βόλου. Απευθύνθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου οι γιατροί έδωσαν εντολή να υποβληθεί σε μία σειρά από καρδιολογικές και άλλες εξετάσεις. Αρχικά, η κλινική εικόνα του 75χρονου δεν παρέπεμπε σε «κόκκινο συναγερμό». Ο ίδιος μάλιστα επικοινωνούσε με τη σύζυγό του, που τον συνόδευσε στο Νοσοκομείο και βρίσκονταν διαρκώς δίπλα του, καθώς επίσης και με τους γιατρούς. Όμως, με βάση τις εξετάσεις που έγιναν οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να παραμείνει στο “Αχιλλοπούλειο” για να ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος.

Οι δικοί του άνθρωποι αποχώρησαν από το Νοσοκομείο διατηρώντας ακέραιη την πεποίθηση ότι ο 75χρονος αφού ολοκληρώσει και τις υπόλοιπες εξετάσεις θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Όμως, η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο γιος που μετέβη στο “Αχιλλοπούλειο” στις 12 το βράδυ ενημερώθηκε από τους εφημερεύοντες γιατρούς ότι ο πατέρας του υπέστη ανακοπή και ότι προσωρινά κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή κάνοντας καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. Ο 75χρονος μεταφέρθηκε στη στεφανιαία μονάδα για παρακολούθηση, όμως, υπέστη θρόμβωση και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι της καρδιολογικής κλινικής.

Συντετριμμένος ο γιος του δεν μπορούσε να φανταστεί μία τόσο δυσάρεστη εξέλιξη. «Έφυγε όρθιος από το σπίτι. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, ούτε εγώ, ούτε η μητέρα μου. Ακόμη και για τους γιατρούς είναι ανεξήγητο ό,τι συνέβη. Θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να μάθουμε από τι «έφυγε» ο άνθρωπός μας», επισήμανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Η νεκροψία θα γίνει σήμερα στη Λάρισα. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη, στις 10 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου, στη Νέα Ιωνία.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Πηγή: taxydromos.gr