Σοκ στην Κυψέλη: Εφάρμοσαν σαρία σε 17χρονη που δεν ήθελε να παντρευτεί 40χρονο

1 Μαρτίου, 20239:12 ΜΜ
More videos

Επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί 40χρονο άνδρα – Σκηνές… Καμπούλ στο κέντρο της Αθήνας

Ο νόμος της Σαρίας φαίνεται ότι εφαρμόστηκε πριν μήνες στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένα 17χρονο κορίτσι αρνήθηκε να παντρευτεί τον 40χρονο άνδρα που της επέβαλλαν για άντρα η μητέρα και ο πατριός της. 

Το περιστατικό που σημειώθηκε στην οδό Ιθάκης στην Κυψέλη και αφορά οικογένεια μουσουλμάνων, προκαλεί φρίκη. Ο 54χρονος πατριός της 17χρονης αλλά και η 43χρονη μητέρα της, οδήγησαν το ανήλικο κορίτσι σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και την ξυλοκόπησαν άγρια όταν εκείνη προέβαλε αντίσταση στην απόφαση της οικογένειας να παντρευτεί τον άντρα που της υπέδειξαν. 

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Live-News, ο 54χρονος πατριός της ανήλικης και φανατικός μουσουλμάνος, αφού την έδειρε με μένος, στη συνέχεια προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι και να την βιάσει. Η μητέρα της 17χρονης, όχι μόνον ήταν μπροστά, αλλά βοήθησε τον 54χρονο να κακοποιήσει το παιδί της. 

Έντρομη η 17χρονη όταν κατάφερε να δραπετεύσει από το «κολαστήριο», κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές και επελήφθη εισαγγελέας ανηλίκων.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News